ARHIVA B365

TRAGEDIE PE LITORAL. Doi morţi, un dispărut şi alte şase persoane salvate în ultimul moment

Luni, puțin după ora 12.00, o plajă neamenajată din zona Capul Turcului din Eforie Sud. Un bărbat plutește în valuri, iar un salvamar și mai mulți turiști se grăbesc să îl scoată din apă, scrie reporterntv.ro. Din păcate, după o oră în care s-au chinuit să-l resusciteze, medicii au declarat decesul.

Și pe alte plaje, turiștii au ignorat furia valurilor. O persoană a fost scoasă din mare la 2 Mai, a ajuns la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață.

În Neptun, un bărbat a dispărut sub ape. Mai norocoși au fost doi turiști, salvați în ultimul moment la Eforie Nord. La fel și la Mangalia, unde o persoană poate spune că și-a văzut moartea cu ochii.

Scene dramatice și la Saturn, unde patru oameni au fost aduși la mal. Unul dintre ei, un bucureștean de 33 de ani, este în stare gravă. Medicii au reușit să îl resusciteze, iar un elicopter l-a transportat la Spitalul Județean. Salvamarii au declarat că luni au avut zeci de intervenții pentru a-i scoate pe turiștii imprudenți din apă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button