Tragedie în noaptea de Ajun. O familie din Giurgiu a rămas fără casă după un incendiu puternic

25 dec. 2022
271 Afișari
Tragedie în noaptea de Ajun. O familie din Giurgiu a rămas fără casă după un incendiu puternic
Tragedie în noaptea de Ajun. O familie din Giurgiu a rămas fără casă după un incendiu puternic. Sursa foto: PressAlert

O familie din județul Giurgiu a rămas sub cerul liber chiar în noaptea de Ajun. Incidentul a avut loc în localitatea Tândava iar la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o cisternă și o ambulanță SMURD pentru intervenție. În locuință se aflau proprietarii locuinței – doi adulți – care au reușit să iasă pe cont propriu în siguranță.

Tragedie în noaptea de Ajun, după ce o familie din județul Giurgiu a rămas sub cerul liber din cauza unui incendiu care le-a mistuit casa.

O familie din Giurgiu a rămas fără casă după un incendiu puternic

Casa care a luat foc se afla în localitatea Tândava, iar la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, care au adus la fața locului o autospecială și o cisternă.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Tântava după ce casa unei familii din localitate a luat foc. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o cisternă şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns pompierii, ardeau acoperişul şi podul casei pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, iar proprietarii, doi adulţi, se autoevacuaseră”, potrivit comunicatului transmis de ISU Giurgiu.

Echipajele de pompieri au acționat la fața locului pentru a stinge incendiul preț de aproximativ două ore. În urma stingerii, aceștia au ajuns la concluzia că întregul acoperiș a ars, iar pereții locuinței s-au degradat semnificativ din cauza apei folosite pentru stingere. Potrivit primelor informații, focul ar fi pornit de la un scurtcircuit.

Neamț: intervenție de noapte a pompierilor după ce a fost anunțat un  incendiu într-un apartament - Romanul Financiar

CITEȘTE ȘI

Cinci persoane rănite în accidentul de la Pasajul Unirii vor fi externate duminică de la spitalul Bagdasar Arseni din București

Cine este bărbatul grec care și-a pierdut viața în accidentul de autocar de la Pasajul Unirii. Acesta îi făcuse cadou soției sale o excursie în București

Sorin Ioniță, Expert Forum, despre limitatorul criminal de la Pasajul Unirii: Una este neatenția șoferului, și alta mecanismul medieval de omorât lumea

Cookies