Un fost ofițer SRI, omorât în bătaie, în Centrul Vechi. Agresorul a fost reținut

de:
09 mart. 2013
3 Afișari
Un fost ofițer SRI, omorât în bătaie, în Centrul Vechi. Agresorul a fost reținut

Bărbatul de 36 de ani, care a decedat vineri noapte, în Centrul Vechi, s-a certat cu un tânăr de 20 de ani. Însă, conflictul a degenerat, iar bărbatul de 36 de ani a fost găsit căzut sâmbătă dimineață, la ora 6.00, pe strada Şelari, din Centrul Istoric al Capitalei, anunță Mediafax.

Tânărul care a fost omorât în bătaie în Centrul Vechi este fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii. Potrivit primelor informaţii, victima şi agresorul nu s-ar fi cunoscut. După ce a intrat în conflict cu victima, spun anchetatorii, agresorul i-ar fi sustras 70 de lei, notează Realitatea.net.

„Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 6:00, agresorul a intrat în conflict cu victima, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele şi i-a sustras 70 de lei din buzunar. Nu se cunoşteau. Agresorul nu a recunoscut fapta, a negat. A spus că s-a întâlnit cu victima, însă spune că nu l-a lovit”, a declarat Nicolae Solomon, procuror în cadrul Parchetului Capitalei.

Potrivit aceleiaşi surse, au existat câţiva martori oculari care, după ce au încercat să aplaneze conflictul, au anunţat Poliţia. „Secţia de Poliţie este foarte aproape. Se poate spune că a fost prins în flagrant”, a mai spus procurorul.

Cei doi au petrecut în acelaşi bar, dar la mese diferite. În momentul în care fostul angajat al SRI a părăsit localul şi agresorul acestuia s-a decis să plece. Cearta dintre ei a izbucnit după ce au ieşit din bar, martorii spunând că victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele. 

Cazul a fost semnalat la serviciul unic de urgenţă. Medicii au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze, în final constatând decesul bărbatului de 36 de ani. Trupul bărbatului a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde se va stabili dacă moartea a survenit în urma loviturilor primite sau din altă cauză.

În urma investigaţiilor, agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit. Tânărul şi câțiva martori ai incidentului au fost duşi la audieri.

Agresorul era într-o stare avansată de ebrietate, potrivit rtv.net. Din cauza stării în care se afla, el nu a putut oferi prea multe detalii poliţiei despre cele întâmplate. Poliţiştii l-au lăsat să doarmă în secţia de poliţie, sub pază. În schimb, oamenii legii i-au audiat pe prietenii tânărului, care au spus că între acesta şi fostul ofiţer al SRI s-a iscat un conflict spontan.

Criminalul, aflat în stare de ebrietate în momentul săvârşirii faptei, a fost reţinut de procurori şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cookies