TRAGEDIE în Bucureşti: Un tânăr s-a spânzurat în parcul IOR din cauza etnobotanicelor

de:
16 oct. 2013
2 Afișari
TRAGEDIE în Bucureşti: Un tânăr s-a spânzurat în parcul IOR din cauza etnobotanicelor

Tânărul Aurel B. s-a spânzurat în parcul IOR din cartierul Titan, scrie wowbiz.ro.

„L-am sunat pe telefonul lui. Era linişte şi ne-am ghidat după telefonul lui şi am sunat şi am auzit muzica de pe telefonul lui”, a spus sora tânărului.

Apropiaţii susţin că băiatul era dependent de etnobotanice. Mai mult decât atât, tatăl său a descoperit în ziua dispariţiei fiului, că tânărul consuma şi alte substanţe periculoase.

„Si-a cautat serviciu ani de zile si nu si-a gasit, desi era electrician calificat. A intrat in depresie si asa s-a apucat de etnobotanice. La un moment dat a trebuit sa renunte obligat la aceste droguri, pentru ca nu mai avea bani. L-am internat in spital, insa medicii l-au tratat ca pe un maidanez. Asa se poarta cadrele medicale cu cei care se drogheaza. Apoi, pentru ca nu mai avea bani s-a apucat de prenadez, si asta i-a pus capac, l-a bagat in depresia si mai rau. Sambata seara, m-a anuntat ca nu o sa-l mai vad, si asta a fost”, a adăugat tatăl băiatului.

Familia tânărului dă vina pe autorităţi.

„Îi tratează ca pe nişte gunoaie. Din cauză că nu îşi găsesc serviciu, nu îşi găsesc loc de muncă, ei se înfundă în aşa ceva, în droguri, în alcool, în pastile, caută un refugiu”, a precizat sora băiatului.

Familia susţine că parcul IOR din Capitală este un refugiu pentru mulţi consumatori de etnobotanice.

Cookies