UPDATE Tragedie în București! O femeie a fost înjunghiată mortal chiar de concubinul său. Bărbatul a fost găsit mort

15 iun. 2021
948 Afișari
UPDATE Tragedie în București! O femeie a fost înjunghiată mortal chiar de concubinul său. Bărbatul a fost găsit mort

Tragedie în București, după ce o femeie de doar 23 de ani din Sectorul 6 a fost înjunghiată mortal chiar de concubinul său în cursul zilei de marți. Agresorul înarmat nu a fost prins imediat și, căutat de poliție, a fost găsit ulterior mort.

UPDATE 18:30 Bărbatul care şi-a ucis concubina într-o locuinţă din Bucureşti a fost găsit mort de către poliţiştii de la Serviciul Omoruri – Poliţia Capitalei. Acesta se pare că s-a sinucis.

Totul s-a întâmplat marți după-amiază în București, în Sectorul 6, chiar la domiciliul celor doi. În casă se afla și un minor la momentul atacului. Cei doi locuiau în concubinaj, însă, până în acest moment, nu se cunoaște motivul agresiunii.

 Criminalul ar fi avut probleme cu legea

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul a mai avut probleme cu legea și a fost închis pentru furt calificat. Femeia, în vârstă de 23 de ani, prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și plăgi la nivelul capului. Aceasta nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii declarând decesul cu scurt timp în urmă, Antena 3.

În aceste moment, agresorul este căutat de polițiștii bucureșteni și este alertă în Capitală, ținând cont că bărbatul se plimbă nestingherit pe stradă, având la el cuțitul cu care a înjunghiat-o pe femeie.

Anunțul autorităților

”Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.  De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul poliției.

Cookies