ARHIVA B365

Tragedie de Paşte: A omorât doi oameni și a fugit de la locul accidentului

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, accidentul a avut loc luni, pe drumul județean 659, între localitățile Mozăceni și Slobozia, în afara comunei Slobozia. Șoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, aflat sub influența alcoolului, a lovit trei persoane care se deplasau pe carosabil. Două dintre victime, una în vârstă de 42 de ani, cealaltă de 52 de ani, au murit pe loc, iar a treia persoană lovită de mașină a fost grav rănită.

După producerea accidentului, șoferul a plecat, a ajuns în localitatea sa de domiciliu, comuna Slobozia, a mers la postul de poliție și a sunat la 112, anunțând accidentul.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului care este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, între care ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Tot luni, un alt pieton a fost accidentat în timp ce se deplasa pe marginea carosabilului pe drumul județean 659, în localitatea Ștefan cel Mare. Pietonul, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit ușor, polițiști constatând că el se afla sub influența alcoolului, în timp ce șoferul aflat la volanul mașinii care l-a lovit avea alcoolemia zero.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button