Tragedia de la fostul Intercontinental | Mesajul de adio lăsat de tânărul care s-a aruncat de la etajul 20

31 ian. 2022
10124 afișări
Tragedia de la fostul Intercontinental | Mesajul de adio lăsat de tânărul care s-a aruncat de la etajul 20
Tragedia de la fostul Intercontinental | Mesajul de adio al tânărului care s-a aruncat de la etajul 20

Tânărul care s-a aruncat luni dimineață de la etajul 20 al fostului hotel Intercontinental din Capitală a lăsat un bilet de adio. Mesajul este extrem de trist. Băiatul a scris că nu mai vrea să trăiască, că este sărac și își urăște familia. De asemenea, el se simțea marginalizat din cauza problemelor pe care le avea.

Mesajul de adio al tânărului care s-a aruncat de la etajul 20

O parte din mesajul lăsat de băiatul în vârstă de 21 de ani care s-a aruncat luni dimineață de pe hotelul Intercontinental din București a fost făcut public.

Tânărul a scris că s-a născut într-o familie săracă și nu mai vrea să trăiască. Băiatul a mai spus că nu mai vrea să trăiască și că este prea sărac.

De asemenea, familiei lui i-a transmis că nu a avut grijă de el și că un copil nu poate fi crescut cu doar câțiva lei pe lună. Tânărul a mai subliniat că își urăște familia în care s-a născut.

Băiatul de 21 de ani se simțea marginalizat și neînțeles din cauza problemelor pe care le avea. În mesajul de adio a mai spus că mama lui a venit în țară și i-a dat puțini bani.

Fragmentul integral din biletul de adio lăsat de tânărul care s-a aruncat luni dimineață de pe fostul hotel Intercontinental, actual Grand Hotel Bucharest:

„M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac.

Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut.

Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni.

Mama a venit în ţară şi mi-a dat puţini bani”, a scris băiatul de 21 de ani, potrivit antena3.ro.

Tragedia de la fostul Intercontinental

Tânărul s-a aruncat luni dimineață, 31 ianuarie 2022, de la etajul 20 al celui mai înalt hotel din București. Din cauza impactului, a murit pe loc. Autoritățile au găsit la fața locului un telefon mobil și o sticlă de alcool.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Institutului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă efectuează cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs decesul.

Cookies