BAZAR

TRAGEDIA COLECTIV. Trupa Nightwish, în vizită la doi răniţi din Club Colectiv. FOTO

Alex şi Nicoll Şerban sunt internaţi la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti şi sunt aproape vindecaţi. Povestea lor a impresionat o ţară întreagă, după ce mama lor a publicat o scrisoare emoţionantă în urma tragediei. Fraţii Şerban au fost răniţi grav în incendiul în urma căruia 60 de tineri şi-au pierdut viaţa, scrie romaniatv.net. 

Mesaj emoţionant al lui Nicoll Şerban, o tânără de 16 ani, rănită în Colectiv, care a ieşit din comă

Nicoll Şerban, o tânără de 16 ani, a ieşit din comă, după aproape trei săptămâni de la tragedia din Club Colectiv. Fata a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, spunând că îi pare rău că nu poate răspunde tuturor celor care îi scriu din cauză că mâinile îi sunt încă grav afectate.

„Hey! După fix trei săptămâni nu tocmai ok pentru mine, am reușit să intru pe internet. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vă rog frumos să mă înțelegeți că nu vă pot răspunde așa cum mi-aș dori, mâinile mele nevrând să mă asculte în totalitate. Mesajele voastre le pot citi, mă bucură și îmi dau putere să merg mai departe și, poate într-o zi, să ne întâlnim și să ne bucurăm că ce a fost rău a trecut”, a scris tânăra pe Facebook pe 21 noiembrie. 

În spitalele din Capitală mai sunt internate, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, 23 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt în stare critică, alţi aproape 30 de pacienţi fiind spitalizaţi în clinici din străinătate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button