TRAGEDIA COLECTIV. Spectacol caritabil pentru chitaristul GOODBYE TO GRAVITY, Vlad Ţelea

de:
25 nov. 2015
0 Afișari
TRAGEDIA COLECTIV. Spectacol caritabil pentru chitaristul GOODBYE TO GRAVITY, Vlad Ţelea

Spectacolul primei trupe feminine de improvizație, iELE, ce îi va fi dedicat lui Vlad Ţelea, chitaristul trupei „Goodbye to Gravity”, va avea loc sâmbătă, 28 noiembrie, în Copper’s Pub, începând cu ora 19.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Ambii chitariști ai formației Goodbye to Gravity au murit

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Mihai Alexandru și Vlad Telea, chitariștii formației Goodbye to Gravity, au decedat în urma incendiului din Club Colectiv.

În urma decesului lui Vlad Ţelea, a rămas o familie extrem de îndurerată și, mai ales, un înger de numai
2 ani și 10 luni, CARINA. Toate încasările de la acest spectacol vor fi donate către familia lui Vlad Ţelea, care din păcate, nu mai este în viață, anunţă organizatorii evenimentului. 

Licitaţie caritabilă pentru victimele din Colectiv: 58 de artişti plastici şi-au donat lucrările

O licitaţie caritabilă cu operele donate de 58 de tineri artişti plastici va fi organizată miercuri. Banii vor fi donaţi victimelor din Colectiv.

Rezervări la spectacolul primei trupe feminine de improvizație, iELE  se pot face la telefon 0372 705 933
Preț bilet: 30 lei/15 lei (studenți și elevi ).
Pentru cei care nu pot ajunge la spectacol, contul în care pot dona pentru a o sprijini pe CARINA este: RO41INGB0000999900156537, ING București-MONICA TELEA. 

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUB COLECTIV A AJUNS LA 60 DE MORŢI. Alex Hogea a decedat la Viena, duminică

Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 60 de morţi, după ce duminică a murit un alt rănit, internat la un spital din Viena. Alex Hogea avea 19 ani, fiind student la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.

Ajutoare financiare de 10.000 lei pentru fiecare persoană din Sectorul 3, rănită în Colectiv

AJUTOR FINANCIAR RĂNIŢI #COLECTIV. Victimele incendiului din Club Colectiv, care locuiesc pe raza Sectorului 3, sau rudele celor decedați, ar urma să primească ajutoare financiare de câte 10.000 de lei de la Primăria Sectorului 3. Proiectul urmează să fie supus votului Consiliului Local, joi, pe 26 noiembrie 2015.

 

 

 

Cookies