TRAGEDIA #COLECTIV. Moment de reculegere la Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015

de:
30 ian. 2016
0 Afișari
TRAGEDIA #COLECTIV. Moment de reculegere la Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015

TRAGEDIA #COLECTIV. „Canta-mi povestea/ Sa n-o mai uit nicicand, nicicum”, au fost versurile pe care le-au fredonat peste 500 de spectatori vineri seara in Bucuresti. Pe toata durata cantecului, Arenele Romane parca s-au metamorfozat intr-o singura persoana careia i s-a facut pielea de gaina.

S-au aprins luminile si am vazut oameni tineri dornici sa se distreze, „sa dea din plete”, dar care n-au uitat ce s-a intamplat in noaptea de 30 octombrie la clubul Colectiv din Capitala. Tristetea inca nu s-a dus.

TRAGEDIA #COLECTIV. Inainte sa paraseasca scena, solistul trupei Coma a spus ca piesa „Canta-mi povestea” s-a auzit in nenumarate randuri in Colectiv, fara ca cineva sa se gandeasca vreo clipa ca ar putea sa aiba loc o asemenea tragedie.

„Asa s-a auzit de foarte multe ori in Colectiv, nimeni nu se gandea in Colectiv decat ca e foarte misto. Cei care mergeau acolo la concerte rock se simteau fericiti”, a spus Catalin Cheleman, conform Hotnews.

TRAGEDIA #COLECTIV. A urmat un alt moment culminant in care prezentatorul evenimentului i-a rugat pe spectatori sa tina un scurt moment de reculegere in memoria victimelor din Colectiv. S-a asternut linistea peste Arenele Romane, iar apoi s-au auzit aplauze minute in sir, dar si tineri care strigau „Colectiv!, Colectiv!”.

CITEȘTE ȘI Marş în memoria victimelor din #Colectiv, sâmbătă seara. Cum arată acum locul tragediei

TRAGEDIA #COLECTIV. Au trecut aproape 90 de zile de la tragedia din #Colectiv, iar amintirea serii fatidice de 30 octombrie 2015 este şi acum vie, întreţinută fiind de rudele, prietenii şi cunoştinţele celor 63 de persoane care şi-au pierdut viaţa după incendiu. La faţa locului nu mai sunt la fel de multe lumânări ca în primele zile ale tragediei, însă „oamenii frumoşi” care s-au organizat pe reţelele sociale vor să comemoreze astăzi 3 luni de #Colectiv.

Cookies