TRAGEDIA #COLECTIV. Mărţişoare pentru victimele incendiului din club, luni, la locul tragediei

de:
28 feb. 2016
1 afișări
TRAGEDIA #COLECTIV. Mărţişoare pentru victimele incendiului din club, luni, la locul tragediei

Evenimentul „Comemorare la 4 luni (de) Colectiv” se va desfăşura luni, în ultima zi a lunii februarie, între orele 17.00 – 20.00.

„În februarie, n-avem ziua de 30. Dar ne-adunăm pe 29. Cu #mărţişoare, #flori şi #lumânări. Pentru ei, cei plecaţi, şi pentru ai lor, cei rămaşi. Căci Împreună rezistăm”, se spune în acţiunea promovată pe Facebook, conform Mediafax. 

TRAGEDIA #COLECTIV va fi difuzată pe Discovery. Cum este realizat documentarul şi când se va difuza

Un documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, provocând moartea a 63 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci, se află în lucru în prezent la Discovery Networks.

În urma tragediei din 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv din Bucureşti şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 dintre răniţii transferaţi în străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitale din Capitală 147 de răniţi.

Un eveniment similar a fost organizat şi la trei luni de la tragedia din #Colectiv. 

INCENDIU COLECTIV. Cum arată locul tragediei, la trei luni de la incendiul din club. FOTO

Sute de persoane au fost, pe 30 ianuarie, la #Colectiv pentru a aduce flori şi a aprinde o lumânare în amintirea celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din club. Trecuseră aproape 90 de zile de la tragedia din #Colectiv, iar amintirea serii fatidice de 30 octombrie 2015 este şi acum vie, întreţinută fiind de rudele, prietenii şi cunoştinţele celor 63 de persoane care şi-au pierdut viaţa după incendiu. La faţa locului nu mai sunt la fel de multe lumânări ca în primele zile ale tragediei, însă „oamenii frumoşi” care s-au organizat pe reţelele sociale vor să comemoreze astăzi 3 luni de #Colectiv. Detalii, aici. 

Cookies