ȘTIRI

Ajutoare financiare de câte 20.000 lei pentru familiile victimelor din #Colectiv

„Hotărârea de Consiliu Local privind alocarea unui ajutor excepțional în cuantum de maxim 20.000 lei familiilor victimelor tragicului eveniment din Club Colectiv este aplicabilă începând de astăzi (n.r. – joi)”,  a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță în cadrul unei conferințe de presă.

Conform sursei citate, cinci persoane și familiile lor ar putea beneficia de ajutoarele financiare de 20.000 lei.

„Din datele pe care le avem ar fi vorba de două persoane decedate și trei răniți. Până la sfârșitul acestei săptămâni vom primi lista actualizată de la spitale și vom putea extinde și noi beneficiile către cei îndreptățiți”, a menționat edilul Sectorului 4.

Spitalul de Arşi: Trei dintre pacienţii de la noi au murit din cauza infecţiilor intraspitaliceşti

Dosarul de ajutor financiar, depus la DGASPC Sector 4

Pentru acordarea ajutorului financiar de 20.000 lei, solicitanții trebuie să prezinte la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4 următoarele documente:

– copie după buletin sau carte de identitate

– copie după certificatul de deces

– declarație pe propria răspundere din care să rezulte gradul de rudenie cu persoana decedată sau spitalizată

– acte medicale din care să rezulte traumele suferite în urma incidentului

– dosar cu șină.

Patronii Clubului Colectiv rămân în AREST PREVENTIV încă 30 de zile

În urma incendiului din Club Colectiv din data de 30 octombrie, 27 de persoane au murit pe loc, alte 33 pierzându-și viața până acum în spitalele din România și în străinătate.

Patru noi centre de arşi în România, anunţă premierul Cioloş. Unde vor fi construite

Patru noi centre de arşi urmează să fie construite în România, finanţarea acestora fiind prinsă şi în bugetul pe 2016, după cum a anunţat premierul Dacian Cioloş.

Starea răniților de la Colectiv: 24 de persoane încă internate în București, 3 în stare critică

Ministerul Sănătății a anunțat marți că, în spitalele din București, mai sunt internate 24 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv. Trei dintre acestea sunt în stare critică. Alți 29 de pacienţi sunt internați în Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel şi Germania.

Ajutoare financiare de 10.000 de lei vor primi și familiile victimelor din Club Colectiv de la Primăria Sectorului 3, dacă locuiesc pe raza acestui sector. DETALII, AICI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button