Traficul spre mare e blocat acum și pe calea ferată. Un mărfar a deraiat, în Gara Constanța e nebunie

21 iul. 2021
147 Afișari
Traficul spre mare e blocat acum și pe calea ferată. Un mărfar a deraiat, în Gara Constanța e nebunie
Traficul spre mare e blocat acum și pe calea ferată

Traficul spre mare e blocat acum și pe calea ferată. Continuă, astfel, haosul în cee ace privește drumul spre sau dinspre litoral, atât pe calea feroviară, cât și pe cea rutieră.

Traficul spre mare e blocat acum și pe calea ferată după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat.

Linia de cale ferată care leagă Capitala de Constanța este blocată. Un tren de marfă a deraiat, iar cinci vagoane blochează linia în stația Fetești, ambele fire de circulație fiind avariate.

Traficul spre mare e blocat acum și pe calea ferată. Rute ocolitoare pentru trenuri

Trenurile care circulă pe ruta Bucureşti – Constanţa şi retur înregistrează deja întârzieri majore, de peste trei ore și jumătate.

Autoritățile anunță faptul că toate companiile feroviare de călători pot lua decizia de a stabili rute deviate pentru a menține operațional traficul spre și dinspre litoral.

Mai mult, CFR a anunțat deja o rută ocolitoare pentru trenul IR 1945, care vine dinspre Mangalia și care va trece prin Țăndărei, evitând astfel blocajul din zona Fetești.

CFR SA informează că a trimis în teren echipe de intervenție pentru a stabili care sunt soluțiile necesare pentru remedierea avariilor dar și durata lucrărilor. De asemenea, se așteaptă și o evaluare a pagubelor produse de deraierea trenului de marfă.

Accident, dimineață, pe A4

Un carambol s-a produs miercuri pe A4. 4 tiruri au fost implicate în accidentul rutier produs la intrarea pe Autostrada A4, traficul fiind restricționat. În urma impactului produs pe Autostrada A4 Agigea – Ovidiu, la km 18+700, o persoană a fost rănită, dar a refuzat transportul la spital.

Acum două zile, o serie de imagini incredibile au fost filmate pe Autostrada Soarelui, în județul Constanța. Zeci de mașini au fost surprinse în timp ce mergeau pe contrasens la ieșirea spre București, după ce șoferii au ales să se întoarcă în momentul în care au descoperit că traficul este blocat de un accident.

Săptămâna trecută, un carambol în care au fost implicate aproximativ 55 de mașini s-a produs pe Autostrada Soarelui, 17 oameni fiind răniți.

Rute alternative la Autostrada A2 Constanța – București

Dacă vrei să eviți astfel de evenimente sau dacă te-ai săturat să te întorci de la mare pe A2 Constanța-București îți spunem ce rute alternative poți allege.

Polițiștii le recomandă șoferilor să evite ruta A2 Constanța – București și să aleagă rute alternative. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române le recomandă șoferilor care se întorc de pe litoralul românesc în această după-amiază folosirea rutelor alternative, pentru a evita faimoasele ambuteiaje de pe Autostrada A2 Constanța – București:

  • Ruta DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
  • Ruta A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
  • Ruta DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).
Cookies