ARHIVA B365

Traficul rutier, RESTRICŢIONAT MARŢI PE DN1, la ieşirea din Capitală. Anunţul poliţiştilor rutieri

CNADNR a început lucrări pentru montarea separatoarelor de sensuri pe DN1, în zona Băneasa din Capitală, unde în ultimele săptămâni s-au înregistrat mai multe accidente grave, iar săptămâna trecută o femeie şi-a pierdut viaţa. Din cauza acestor lucrări, în zonă se circulă cu restricţii.

Potrivit Brigăzii Rutiere, marţi 17 mai 2016, în intervalul orar 09.00 – 16.00, se restricţionează traficul rutier pe DN1, sectorul km 7+050 – km 12 + 000dr./stg., necesare executării şi prelevării de carote în vederea pregătirii montajului parapetului axial.

Banda III de circulaţie va fi ocupată pe un sector de cca. 20 m, pe câte o parte a drumului. Lucrările vor fi executate şi semnalizate corespunzător de Districtul Tâncăbeşti.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie, să reducă viteza şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Măsura luată de CNADNR vine după o serie de accidente grave şi tamponări înregistrate în zona Băneasa. În această zonă, sensurile sunt separate cu ajutorul unei borduri înalte de aproximativ 15 centimetri.

Ultimul accident grav a avut loc în 12 mai, când o femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane, un bărbat şi un copil de patru ani. Accidentul s-a produs la ieşirea din Capitală, în zona Ikea.  


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button