Traficul rutier, ÎNTRERUPT pe DN1A, în Mogoşoaia, din cauza unui pasaj inundat

de:
26 nov. 2015
0 Afișari
Traficul rutier, ÎNTRERUPT pe DN1A, în Mogoşoaia, din cauza unui pasaj inundat

La ora 10:00, în judeţul Ilfov, traficul rutiera fost întrerupt pe DN1A, în Mogoşoaia, din cauza unui pasaj inundat. De asemenea, se circulă în coloană şi pe DN Centura Bucureşti.

„Le recomandăm conducătorilor auto opriţi în coloană să lase liber un culoar de trecere pentru autospecialele de intervenţie care se deplasează în zonă.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de vânt puternic şi ploaie torenţială, existând pericol de acvaplanare. Aşadar, se impune rularea cu viteză redusă.

Având în vedere că şi pe celelalte segmente de autostradă partea carosabilă este umedă, le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza, să folosească luminile de întâlnire, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure corespunzător când efectuează manevra de schimbare a benzii de circulaţie”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe lângă mesajul de atenţionare meteorologică cu cod galben, valabil până mâine la ora 9:00, Administraţia Naţională de Meteorologie a mai emis atenţionări nowcasting referitoare la vânt puternic, valabile inclusiv în Bucureşti.

Vântul şi ploaia abundentă au făcut ravagii în Capitală. Semafoarele din 11 intersecţii s-au stricat, din cauza condiţiilor meteo.

Cookies