Traficul rutier în zona Eroilor a fost ÎNCHIS pentru 30 de zile. Care sunt RUTELE OCOLITOARE

de:
13 dec. 2015
0 Afișari
Traficul rutier în zona Eroilor a fost ÎNCHIS pentru 30 de zile. Care sunt RUTELE OCOLITOARE

Primăria Capitalei anunţă, într-un comunicat de presă, că restricțiile de circulație în zona Eroilor se mențin pentru cel puțin 30 de zile, perioadă în care traficul rutier dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari către centrul Bucureștiului se va desfășura pe rute ocolitoare.

Restricțiile de circulație au fost instituite, încă de sâmbătă, din cauza tasării unei porțiuni de carosabil la intersecția Bulevardul Eroilor cu Bulevardul Eroii Sanitari, situație cauzată de o surpare a pământului în timpul lucrărilor de extindere a liniei de metrou Eroilor – Drumul Taberei. Atunci, Municipalitatea a anunţat că traficul rutier pe bulevardul Eroilor intre str. Carol Davila si Pod Eroilor si pe bulevardul Eroilor Sanitari intre str. Carol Davila si Piata Operei, a fost intrerupt, din cauza surparii terenului, existand riscul de prabusire a carosabilului.

Astfel, s-a închis circulaţia pe următoarele străzi:

– pe bd. Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei

– pe bd.Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila.

După instituirea acestor restricţii de trafic, circulația rutieră auto se va desfășura pe următoarele rute ocolitoare:

Sensul de coborâre dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari se va face prin Șoseaua Pandurilor – Calea 13 Septembrie, precum și prin Șoseaua Geniului – Șoseaua Cotroceni.

Pe sensul spre urcare către cele două cartiere, circulația rutieră se va desfășura prin Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Șoseaua Geniului; Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Vasile Milea și prin Splaiul Independenței – strada Elefterie – Bulevardul Eroilor.

„Primăria Capitalei adresează un apel public rezidenților din strada Dr Gheorghe Marinescu și Elefterie – proprietari de mașini – să elibereze carosabilul de autoturismele parcate pe aceste artere. Pe cele două artere se va institui, încă de duminică, restricția de „oprire interzisă”, măsură care ajută în procesul de fluidizare al traficului.

De asemenea, ca măsură de fluidizarea traficului, Brigada de Poliție Rutieră, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și Poliția Locală a Sectoarelor 1, 3, 4, 5 și 6 vor suplimenta cu 40 de echipaje numărul de echipaje în stradă, față de prezența constantă pe arterele Capitalei în condiții normale de trafic”, anunţă Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Traseele a 9 linii RATB, DEVIATE, din cauza surpării carosabilului în zona Eroilor

Măsurile luate de RATB pentru devierea circulației mijloacelor de transport în comun sunt următoarele:

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

Cookies