Traficul rutier a fost blocat pe DN 1 în zona Predeal. RUTE OCOLITOARE

de:
08 dec. 2015
0 Afișari
Traficul rutier a fost blocat pe DN 1 în zona Predeal. RUTE OCOLITOARE

UPDATE: Traficul a fost reluat pe Drumul Național 1, anunță Centrul Infotrafic. 

Traficul rutier este întrerupt pe DN1, la kilometrul 146+300 de metri, între Predeal şi Timişu de Sus, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române

În serpentine, o grindă din beton a căzut parţial de pe platforma unui autotrailer. Repunerea grinzii pe autoplatformă este dificilă, întrucât aceasta cântăreşte aproximativ 30 de tone şi are o lungime de 20 de metri.

Circulaţia a fost deviată pe următoarele rute:

– dinspre Braşov: DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti;

– dinspre Ploieşti: DN73A Predeal – Râşnov, DN73 Râşnov – Braşov.

De asemenea, În judeţul Vâlcea, pe DN7 Piteşti – Sibiu, la kilometrul 177+140 de metri, din cauza tasării corpului drumului în zona unui podeţ, circulaţia auto este deviată prin municipiul Râmnicu Vâlcea, pe străzile Decebal, Republicii şi pe Calea lui Traian.

În judeţul Prahova, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la un pod situat pe DN1A, în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, pe porţiunea kilometrică 133+100 – 133+450 de metri.

Sursa: realitatea.net

Cookies