ARHIVA B365

Traficul pe DN1, deviat. Mai multe tronsoane de drum, inundate

Traficul rutier este deviat în zona Nistorești, iar autovehiculele sunt direcționate prin orașul Breaza, scrie realitatea.net.

Drumul național 1 este inundat, sâmbătă după amiază, în orașul Comarnic, judeţul Prahova, dar și în comuna Cornu, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Astfel, apa s-a strâns pe carosabil în orașul Comarnic, pe DN 1, în apropierea benzinăriei OMV, unde traficul rutier este îngreunat.

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova anunță că în zona Nistorești circulația de pe DN 1 a fost deviată prin orașul Breaza, întrucât drumul este impracticabil din cauza aluviunilor de pe carosabil.

Tot la Comarnic, cinci curți au fost inundate, pompierii fiind solicitați să intervină pentru evacuarea apei, în condițiile în care aceasta riscă să intre și în locuințe.

Potrivit primarului orașului Comarnic, Dorian Botoacă, zona inundată este situată chiar pe marginea DN 1, iar inundațiile s-au produs în condițiile în care în zona ”Munteni”, unde există o alunecare de teren mai veche, apa se scurge de pe un versant, iar aluviunile se strâng în curțile localnicilor.

Și în comuna Cornu drumul național 1 este inundat, pompierii intervenind pentru evacuarea apei, la ora transmiterii acestei știri operațiunea militarilor ISU fiind în desfășurare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button