Traficul pe Bd. Eroilor, ÎNCHIS, din cauza surpării terenului. Se poate prăbuşi carosabilul

de:
12 dec. 2015
1 afișări
Traficul pe Bd. Eroilor, ÎNCHIS, din cauza surpării terenului. Se poate prăbuşi carosabilul

„Traficul rutier pe bulevardul Eroilor intre str. Carol Davila si Pod Eroilor si pe bulevardul Eroilor Sanitari intre str. Carol Davila si Piata Operei, a fost intrerupt, sambata, 12 decembrie, in jurul pranzului, din cauza surparii terenului, existand riscul de prabusire a carosabilului.

Incidentul a fost semnalat, sambata, de constructorul care efectueza lucrari de modernizare si extindere pentru Metrorex.

Deoarece exista riscul prabusirii carosabilului si propagarea surparii spre imobilele aflate la intersectia bulevardului Eroilor cu bulevardul Eroii Sanitari, Primarul General, Razvan Sava, a convocat un comandament de urgenta si a dispus inchiderea traficului in zona, pana la punerea in siguranta a perimetrului”, anunţă Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Astfel, s-a închis circulaţia pe următoarele străzi:

– pe bd. Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei

– pe bd.Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila

Circulaţia rutieră se va desfăşura deviat, astfel:

– pe sensul spre centru, dinspre cartierele Drumul Taberei si Militari, pe şos.Pandurilor- Calea 13 Septembrie sau sos.Geniului – şos.Cotroceni

– pe sensul spre cele doua cartiere, pe Splaiul Independenţei- şos.Cotroceni- sos. Geniului sau sos. Cotroceni-bdul Iuliu Maniu- bdul Vasile Milea

„Rugăm participanţii la trafic să-şi reconsidere traseele pentru a evita, pe cât posibil, zona.

La fata locului se afla in acest moment reprezentanti ai ISU Bucuresti, ai Inspectoratului de Stat in Constructii, ai Politiei Nationale, Politiei Rutiere, dar si ai Politiei Locale a Municipiului Bucuresti si ai Jandarmeriei. De asemenea, s-au mobilizat echipele de interventie ale companiilor de utilitati, pentru a oferi asistenta tehnica si de interventie.

Primarul Capitalei i-a convocat, duminica, 13 decembrie, la ora 10.00, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, pe reprezentantii Metrorex, ai Politiei Rutiere, ai ISU si ai Inspectoratului de Stat in Constructii. La intalnire, la care a fost invitat si prefectul Capitalei, Paul Petrovan, vor fi discutate masurile de interventie pentru punerea in siguranta a perimetrului, precum si eventuale masuri de extindere a restrictiei de circulatie rutiera in zona”, mai precizează Primăria, în comunicatul citat.

Reamintim că vineri după-amiază s-a surpat carosabilul la Eroilor din cauza lucrărilor la metrou, iar traficul a fost deviat în zona intersecţiei Bd. Eroilor – Bd. Eroilor Sanitari.

Cookies