Traficul în zona pasajului Lujerului a fost reluat la ora 14

de:
10 mai 2012
1 afișări
Traficul în zona pasajului Lujerului a fost reluat la ora 14

Traficul autovehiculelor în Pasajul Lujerului a fost reluat pe sensul de mers dinspre Drumul taberei spre Crângaşi.

După accident, doi dintre vatmanii implicaţi în coliziune sunt audiaţi de anchetatori, al treilea fiind transportat în stare gravă la spital.

De asemenea, numărul victimelor creşte de la o oră la alta, în prezent fiind vorba de un număr de aproape 60 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vezi aici care este starea de sănătate a zecilor de victime din carambolul cu tramvaie.

Accidentul de la pasajul Lujerului s-a produs deoarece un tramvai s-a defectat şi a rămas blocat pe şine. La scurt timp, un alt tramvai a intrat în acesta, în incident fiind implicat şi un al treilea care l-a ciocnit pe al doilea. În urma impactului, două dintre metrourile uşoare de pe linia 41 au sărit de pe şine.

„Astăzi, 10.05.2012, la ora 7.25, în Pasajul Lujerului, trei tramvaie din linia 41 au un fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe sensul spre Piaţa Presei Libere. Primul tramvai implicat în accident a rămas defect pe linie, cel de-al doilea a oprit, însă al treilea vagon n-a mai reuşit să oprească la timp şi a lovit cele două tramvaie din faţă oprite pe linie. În urma impactului, două dintre tramvaie au deraiat, respectiv cel de-al doilea şi al treilea”, informează RATB printr-un comunicat.

Conducerea RATB a dispus efectuarea unei anchete interne, iar, în funcţie de rezultatele Poliţiei Rutiere, se vor aplica măsurile legale.

Pentru preluarea călăatorilor de pe traseul liniei 41, Regia a înfiinţat o linie navetă de autobuze care circula între Ghencea şi Piaţa Presei Libere.

Cookies