Traficul feroviar dinspre Ungaria spre Europa de Vest este temporar suspendat, anunță CFR

de:
03 sept. 2015
0 Afișari
Traficul feroviar dinspre Ungaria spre Europa de Vest este temporar suspendat, anunță CFR

Traficul feroviar din Budapesta către Europa de Vest a fost suspendat temporar. Trenul DACIA 346 București — Viena, care pleacă, joi, la ora 14,00, din Gara de Nord, va circula până la Budapesta. De aici, către frontiera Hegyeshalom, pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al căii ferate din Ungaria (www.mavcsoport.hu).

„Pasagerii care au bilete la trenurile internaționale către aceste destinații și care vor renunța la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport în vigoare, în traficul internațional de pasageri pe calea ferată. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro„, anunță CFR Călători, potrivit Agerpres. 

Joi dimineață, Gara de Est (Keleti) din Budapesta a fost redeschisă pentru imigranții aflați în zonă, care au luat cu asalt un tren după ce poliția ungară s-a retras din fața intrării în gară. Compania ungară feroviară MAV a anunțat că niciun tren internațional nu va pleca din gara Keleti, ci doar trenuri având ca destinație nordul Ungariei. Imigranții blocați în gara Keleti cereau să fie lăsați să părăsească Ungaria pentru a ajunge în Austria sau Germania.

Cookies