Traficul este dat peste cap în centrul Capitalei. STB a înființat o linie specială pentru a prelua călătorii afectați de incidentul de la metrou

24 mai 2022
713 Afișari
Traficul este dat peste cap în centrul Capitalei. STB a înființat o linie specială pentru a prelua călătorii afectați de incidentul de la metrou

Traficul în centrul Bucureștiului de pe bulevardele Magheru și Bălcescu este dat peste cap, marți dimineața, 24 mai, în urma incendiului de la metrou.

Pentru a prelua călătorii care nu pot circula cu metroul, STB a înființat o linie specială de autobuz care are un culoar de trafic asigurat de Brigada Rutieră și Poliția Locală.

Linia navetă circulă între Piața Unirii și Piața Charles de Gaulle.

 

Restricții de circulație către Bd. Magheru

Polițiștii de la Brigada Rutieră recomandă marți dimineață, 24 mai, având în vedere intervenția pompierilor la stația de metrou Piața Romană, participanților la trafic să evite zona, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să circule cu prudență.

Momentan, traficul rutier este restricționat pe segmentul de drum cuprins între Piața Universității și Piața Romană, ambele sensuri de deplasare și pe bd-ul Lascăr Catargiu, dinspre Piața Victoriei către Piața Romană.

De asemenea, au fost aplicate restricții de trafic și din intersecțiile apropiate, pe străzile ce converg către Bd. Gheorghe Magheru.

O garnitură de metrou a luat foc în dimineața zilei de marți, 24 mai, între stațiile Piața Romană și Piața Universității din București.

Toţi călătorii aflaţi în staţiile de metrou Piaţa Victoriei şi Universitate au fost evacuaţi în urma degajării de fum din subteran, dar continuă intervenţia pentru evacuarea călătorilor la staţia Romană, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Cookies