ȘTIRI

Traficant internațional de droguri, arestat în București. Arme și zeci de kilograme de canabis

Dragoș Bănică a fost reținut de procurori pentru trafic intern de droguri de risc, două acte materiale comise în zilele de 20 și 26 februarie 2016, precum și pentru trafic internațional de droguri de risc, faptă comisă pe 26 februarie, potrivit unui comunicat al DIICOT.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul a achiziționat drogurile de risc din Olanda, fiind introduse în România prin intermediul unei firme de coletărie și ulterior distribuite atât în București cât și în mai multe județe„, se precizează în comunicat.

Citește și Femei drogate și infectate cu HIV, obligate să se prostitueze în București și Londra

La percheziția domiciliară, anchetatorii au găsit și au ridicat pentru cercetări 32 de kilograme de canabis, 12 grindere (dispozitive pentru mărunțirea canabisului — n.r.), patru pistoale, o pușcă cu aer comprimat, 21 de cartușe, șapte perechi de cătușe, 3.000 de euro și 1.700 de lei. Dragoș Bănică a fost prezentat joi la Tribunalul București, instanța dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea DIICOT a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button