Fiul unui judecător de la Jud. Sectorului 3, reținut pentru trafic de droguri de mare risc

de:
25 apr. 2014
0 Afișari
Fiul unui judecător de la Jud. Sectorului 3, reținut pentru trafic de droguri de mare risc

Conform comunicatului, bărbatul, numitul LDA, are 35 de ani și este din București. 

Potrivit b1.ro, bărbatul este fiul unui judecător de la Judecătoria Sectorului 3.

Concret, în perioada octombrie 2013 – aprilie 2014 , inculpatul LDA a deţinut şi vândut, în mod repetat, droguri de mare risc, în raza municipiului Bucureşti. Totodată, potrivit probatoriului administrat în dosar, la data de 30 decembrie 2013 inculpatul LDA a deţinut şi vândut, tot în raza municipiului Bucureşti, trei comprimate despre care a spus că sunt „ecstasy”, la preţul de 150 de lei unei persoane care, în realitate, era colaborator autorizat, sub supravegherea unui investigator sub acoperire. Din raportul de constatare tehnico-ştiinţifică întocmit de specialiştii din cadrul Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor, rezultă că proba constituită din trei comprimate rotunde, de culoare albă, cu logo-ul „Yin-Yang”, pe care le-a vândut suspectul LDA în data de 30.12.2014, conţin 3,4 – methylenedioxymetamfetamine (MDMA), precum şi clorofenilpiperazină (CPP), substanţe care sunt considerate droguri de mare risc, potrivit Tabelului anexă nr. 1 din Legea 143/2000.

Inculpatul LDA a vândut droguri, aceleiaşi persoane, şi în data de 20 februarie 2014 – trei comprimate rotunde de culoare albastră cu logo-ul „Rolex Crown”, care conţin amfetamină (substanţă catalogată ca fiind drog de risc, conform tabelului 2 din legea amintită mai sus) şi clorofenilpiperazină.

Ulterior, la data de 15 martie 2014, LDA a fost depistat de lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti, în timp ce se afla într-o sală de evenimente situată în Bucureşti, unde vindea trei comprimate ecstasy. Asupra lui au fost găsite alte opt comprimate cu logo-ul „Rolex Crown”. Totodată, jandarmii au găsit, împrăştiate pe jos, alte 40 de comprimate rotunde de culoare galbenă, cu logo-ul „Smiley”, aruncate de inculpat.

Conform anchetatorilor DIICOT, inculpatul L.D.A. a continuat activitatea infracţională şi în data de 24 aprilie 2014, când a vândut suspectului E.A.O. cantitatea de 4,32 de grame 3,4 – methylenedioxymetamfetamine(MDMA), la preţul de 200 de lei/gram, iar suspectului S.I. cantitatea de 1,04 grame MDMA, contra sumei de 220 lei.

Inculpatul DLA urmează a fi dus la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cookies