Trafic rutier RESTRICŢIONAT miercuri, în Capitală, din cauza unui miting. Vezi străzile afectate

de:
19 apr. 2016
0 Afișari
Trafic rutier RESTRICŢIONAT miercuri, în Capitală, din cauza unui miting. Vezi străzile afectate

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 20 aprilie, între orele 11:00 – 14:00, va avea loc un miting, în Piaţa Victoriei, în zona delimitată de prelungirea Bd. Aviatorilor – Şos. Kiseleff – breteaua R.A.T.B. care face legătura între cele două artere, se arată în comunicat.

Mai mult, începând cu data de 19.04.2016, orele 20.00 se interzice oprirea şi staţionarea vehiculelor în alveolele de pe Şos. Kiseleff. Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Federația pentru Apărarea Pădurilor organizează, miercuri, în Piața Victoriei, un miting de protest față de situația actuală a pădurilor din România. FAP are în componență membri ai Academiei Române, ai Academiei de Științe Agricole și Silvice, Societatea ‘Progresul Silvic’, Confederația Consilva, Asociația Proprietarilor de Păduri din România, Asociația Constructorilor Forestieri din România, Asociația Pensionarilor Silvici din România.

Cookies