Trafic restricționat pe Autostrada A1 București-Pitești. Pe sensul spre Capitală, la km 21, se circulă doar pe o bandă

11 iul. 2022
1232 Afișari
Trafic restricționat pe Autostrada A1 București-Pitești. Pe sensul spre Capitală, la km 21, se circulă doar pe o bandă
Trafic restricționat pe Autostrada A1 București-Pitești. Pe sensul spre Capitală, la km 21, se circulă doar pe o bandă. Sursa imagine: Inquam Photos / Tudor Costache

Trafic restricționat, luni – 11 iulie 2022, pe Autostrada A1 București-Pitești, sensul spre Capitală. La kilometrul 21 se înlocuiește parapetul median, iar banda a doua este închisă, transmite Centrul Infotrafic.

Trafic restricționat pe autostrada A1 București-Pitești

Luni, 11 iulie 2022, pe Autostrada A1 București-Pitești, sens spre Capitală, se înlocuiește parapetul median. Astfel, la kilometrul 21, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, traficul auto va fi restricționat pe banda a doua, până la ora 14:00.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București, la kilometrul 21, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, circulația este restricționată pe a doua bandă, până la ora 14.00, pentru înlocuirea parapetului median”, potrivit informațiilor oficiale transmise de Centrul Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza de deplasare, să semnalizeze din timp în momentul în care vor să schimbe benzile de circulație, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării acestei manevre.

Transport agabaritic

CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) transmite că în perioada 8 iulie – 14 iulie se va desfășura un transport agabaritic pe traseul următor:

Nădlac II PTF – A1 – DN68A – A1 – Ilia – A1 – Centura Sibiu – DN1 – DN7 – Centura Călimănești – DN7 – DN73C – DN7C – DN7 – Pitești – A1 – Centura de sud București –DN1A– Mogoșoaia.

Vehiculul respectiv transportă un utilaj. Lațimea maximă a vehiculului este de 3.55 metri, iar viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, transmite CNAIR.

Transportul se desfășoară pe etape, iar aceste sunt stabilite de Poliția Rutieră, care însoțește vehiculul cu depășiri. Transportul nu va avea loc în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteo periculoase (cod galben, portocaliu sau roșu).

Cookies