Trafic restricționat în zona mall AFI Cotroceni. Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei

12 nov. 2021
2824 Afișari
Trafic restricționat în zona mall AFI Cotroceni. Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei
Trafic restricționat în zona mall AFI Cotroceni. Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei

PMB anunță că lucrările pentru modernizarea liniilor de tramvai aflate în zona mall-ului AFI Cotroceni continuă, iar pentru realizarea acestui proiect vor exista restricții în această zonă.

Trafic restricționat în zona mall AFI Cotroceni. Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei, iar modificările se aplică începând de sâmbătă dimineață, ora 4:00. Cum urmează să se circule în această zonă (nu că până acum s-a circulat prea bine).

Trafic restricționat în zona mall AFI Cotroceni

Primăria Municipiului București anunță că lucrările de modernizare a liniilor de tramvai aflate pe Bulevardul General Vasilea Milea continuă. Drept urmare, pentru realizarea acestui proiect, traficul rutier din această zonă va fi deviat și/sau restricționat.

Proiectul se numește „Modernizare linie de tramvai pe Bulevardul General Vasile Milea de la intersecția cu Bulevardul Timișoara până în dreptul intrării în benzinăria OMV”.

Astfel, începând cu data de 13 noiembrie 2021 (sâmbătă), dis-de-dimineață, de la ora 4:00, traficul rutier de pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe sensul de mers către Pitești, va fi restricționat și/sau deviat. Cum se va desfășura traficul:

  • Banda 1 de circulație va deveni bandă de obligatoriu la dreapta spre Bulevardul General Vasile Milea;
  • Benzile 2 și 3 de circulație vor fi deviate cu aproximativ 2 metri spre axul intersecției Bulevardul Iuliu Maniu cu Bulevardul General Vasile Milea.

Recomandăm și: STB anunță schimbări la sfârșit de săptămână. Unele încep de vineri, altele de luni | Lista completă

Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei

Primăria Municipiului București le reamintește cetățenilor că are în vedere implementarea proiectului „Modernizare linie de tramvai pe Bulevardul General Vasile Milea de la intersecția cu Bulevardul Timișoara până în dreptul intrării în benzinăria OMV”. Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Recomandăm și: Primăria Capitalei începe lucrările de modernizare a liniei de tramvai pe Bd. Vasile Milea. Valoarea totală a lucrărilor este fabuloasă

Ce are în vedere acest proiect implementat de Primăria Capitalei. Vizează să fie modernizat un tronson de 1,1 kilometri cale dublă de linie pentru tramvai aflat pe Bulevardul Vasile Milea, pe care circulă tramvaiele cu indicativele 1 și 10, în vederea îmbunătățirii eficienței transportului public de călători din Capitală.

Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat în această zonă și le mulțumește bucureștenilor pentru înțelegere.

Cookies