Trafic restricționat în București. Se va circula pe o singură bandă pe această șosea

de:
05 aug. 2019
0 Afișari
Trafic restricționat în București. Se va circula pe o singură bandă pe această șosea

Este vorba despre Şoseaua Petricani din Bucureşti. De asemenea, se lucrează și la intersecţia cu Şoseaua Fabrica de Glucoză începând de astăzi. Circulaţia va fi restricţionată pe o singură bandă, până în 13 septembrie.

„Începand cu data de 05 august a.c., se vor efectua lucrări pentru realizarea reţelei de canalizare pluvială, relocarea şi protejarea reţelelor în Bucureşti, Şos. Petricani, respectiv intersecţia Şos. Petricani / Şos. Fabrica de Glucoză, sector 2. Lucrarea va fi realizată fără închiderea circulaţiei autovehiculelor sau pietonilor, în partea carosabilă, cu asigurarea unei benzi de circulaţie pe sensul afectat de pe Şos. Petricani, precum şi în intersecţii”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Oficialii vor asigura circulaţia protejată a pietonilor pe trotuar.

„Restricţiile din partea carosabilă se vor finaliza până cel târziu la data de 13.09.2019, iar în situaţia în care lucrarea nu va fi realizată în întregime până la această dată, restricţiile necesare lucrării se vor executa în continuare doar noaptea, în intervalul orar 22.00-06.00, sau în zilele de sâmbătă şi duminică”, a mai precizat Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Cookies