ARHIVA B365

Trafic restricţionat, în Bucureşti, pe 1 şi 2 mai. VEZI ZONELE AFECTATE

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 01 mai 2013, se va organiza un miting şi marş după următorul program:
între orele 10.30 – 11.00, adunarea participanţilor în Piaţa Victoriei, în spaţiul dintre şos. Kiseleff şi bd. Aviatorilor;
între orele 11.00 – 12.30, miting în Piaţa Victoriei;
între orele 12.30 – 14.00, marş pe traseul: Calea Victoriei – Piaţa Naţiunile Unite – bd. Naţiunile Unite – bd. Libertăţii – rond Coşbuc – str. Mitropolit Nifon – Piaţa Libertăţii – str. Constantin Istrati – parcul Filaret;
între 14.00 – 14.30, defluirea participanţilor.

Deplasarea în marş pe Calea Victoriei se va face pe banda I de circulaţie, restul deplasării urmând a se face pe trotuar.

Mitingul şi marşul sunt organizate de Miron Cozma.

UPDATE: Miercuri, la ora 11.15 doar 20 de persoane erau prezente în Piaţa Victoriei la evenimentul organizat de fostul lider al minerilor din Valea Jiului. 

În ziua de 02 mai 2013, în intervalul orar 16:00 – 17:00, se va desfăşura un marş al bicicliştilor, sens în care Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul fluidizării traficului rutier, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Astfel, în intervalul orar 16:00 – 17:00, aceştia se vor deplasa pe traseul: parcul Politehnica – Splaiul Independenţei – str. Bibescu Vodă – bd. Dimitrie Cantemir – bd. Tineretului – parcul Lumea Copiilor.

Deplasarea participanţilor se va face pe partea carosabilă, pe banda I de circulaţie.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button