Protestul sindicaliștilor Metrorex restricționează traficul, miercuri, în centrul Capitalei

de:
05 mart. 2013
0 Afișari
Protestul sindicaliștilor Metrorex restricționează traficul, miercuri, în centrul Capitalei

Astfel, în intervalul orar 14:15 – 15:15, va avea loc un marş pe traseul: sediul Ministerul Transporturilor (Parcul Gării de Nord) – str. Gara de Nord – breteaua de legătură dintre str. Gării de Nord şi Calea Griviţei – str. Polizu – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei. Deplasarea se va face pe banda I şi pe banda II de circulaţie. Intrarea în Piaţa Victoriei se va realiza organizat, prin traversarea bretelei dintre şos. Kiseleff şi Piaţa Victoriei. În intervalul orar 15:15 – 15:45, se va desfăşura mitingul în Piaţa Victoriei, în spaţiul delimitat de bd. Aviatorilor, şos. Kiseleff şi breteaua aflată în prelungirea bd. Iancu de Hunedoara.

Pe timpul protestului, circulaţia rutieră va fi resistematizată în Piaţa Victoriei, prin asigurarea circulaţiei în două sensuri pe bd. Aviatorilor către Calea Victoriei şi bd. Lascăr Catargiu.

Sindicaliştii de la metrou vor protesta miercuri în faţa Ministerului Transporturilor, de unde vor pleca în marş spre Piaţa Victoriei, nemulţumiţi că nu vor fi majorate salariile, dar şi de proiectul privind trecerea Metrorex în subordinea municipalităţii, a anunţat marţi liderul USLM (Uniunii Sindicatelor Libere Metrou), Ion Rădoi. Rădoi a mai spus că pentru acţiunile de la Ministerul Transporturilor şi Palatul Victoria nu au autorizaţie şi speră ca protestatarii să nu fie amendaţi, precizând că a obţinut doar un acord verbal de la Poliţie şi Jandarmerie.

Cookies