Trafic paralizat în București, pe Bulevardul Tineretului, din cauza inundațiilor. Troleibuze STB blocate pe șosea

18 mai 2022
4476 Afișari
Trafic paralizat în București, pe Bulevardul Tineretului, din cauza inundațiilor. Troleibuze STB blocate pe șosea
Trafic paralizat în București, pe Bulevardul Tineretului, din cauza inundațiilor. Troleibuze STB blocate pe șosea. Sursa foto: Captură/ Facebook - Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Plouă abundent în București, iar traficul este paralizat pe Bulevardul Tineretului, din cauza inundațiilor. Troleibuze STB au rămas blocate pe șosea, iar mai multe autobuze au fost deviate.

Trafic paralizat în București, pe Bulevardul Tineretului, din cauza inundațiilor

Linia 73 este blocată pe ambele sensuri pe Bulevardul Tineretului din cauza acumulării apei pe traseu. Troleibuzele întorc la Pod Mihai Bravu.

8 troleibuze au fost nevoie să oprească pe șosea din cauză că nu mai puteau înainta prin apă.

Autobuzele liniilor 313, 381 și 673 au fost blocate și au circulat deviat vreme de 135 de minute, în intervalul 06:15 – 08:30. În acest moment, ele circulă normal pe Bulevardul Tineretului, potrivit informațiilor transmise de STB SA Clienti pe Twitter.

Un cititor B365 ne-a trimis un video, iar imaginile surprinse miercuri dimineață, la ora 06:15, în zona Tineretului, vorbesc de la sine:

Plouă de noaptea trecută în București, iar canalizările nu mai fac față. Orașul s-a transformat într-un lac imens.

Trafic paralizat în București, pe Bulevardul Tineretului, iar apa acumulată pe șosea ajunge aproape până la nivelul capotelor, potrivit imaginilor postate de șoferi pe grupul de Facebook – Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Mai multe tramvaie au rămas blocat și pe Podul Mihai Bravu, din cauza apei care s-a acumulat pe linia de tramvai.

Mai multe zone afectate în Capitală

Și zona de vest a Capitalei este afectată. Cartierele rezidențiale din Militari sunt afectate de acumulările de apă.

Din cauza rafalelor de vânt, mai mulți copaci au fost doborâți, iar traficul este îngreunat și din acest motiv.

Inundații sunt și în zona mall Veranda, pe Șoseaua Colentina.

Se circulă cu dificultate și în Pantelimon, din cauza copacilor rupți – căzuți pe șosea.

Autoritățile se află pe teren în încercarea de a fluidiza traficul.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunța că miercuri dimineață, la ora 06:35, la nivelul țării, dar și pe arterele rutiere principale, respectiv: autostrada A1 București-Pitești, autostrada A2 București-Constanța, autostrada A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, au fost semnalate precipitații sub formă de ploaie, pe alocuri torențială, vizibilitatea era bună, iar valorile de trafic erau normale.

„În aceste împrejurări, recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză foarte redusă, să nu bruscheze comenzile vehiculului, să nu efectueze depășiri riscante, să semnalizeze schimbarea benzii de circulație, să crească distanța de siguranță între vehicule și să circule cu foarte mare atenție, adoptând o conduită preventivă, pentru a putea evita eventuale accidente rutiere.”, potrivit Centrului Infotrafic.

Cookies