Trafic mai rău ca de obicei, în dimineața asta, în intersecția de la Obor. Șofer: Nu merg semafoarele. Pe Waze, Ștefan cel Mare e, în zonă, roșu ca focul

23 mai 2024
2095 afișări
Trafic mai rău ca de obicei, în dimineața asta, în intersecția de la Obor. Șofer: Nu merg semafoarele. Pe Waze, Ștefan cel Mare e, în zonă, roșu ca focul
Trafic mai rău ca de obicei, în dimineața asta, în intersecția de la Obor. Șofer: Nu merg semafoarele. Pe Waze, Ștefan cel Mare e , în zonă, roșu ca focul | Foto simbol: Unsplash

Un șofer anunță că în intersecția de la Obor semafoarele nu funcționează nici azi, iar un alt conducător auto a transmis că s-a produs și un accident.

Semafoare nefuncționale în intersecția de la Obor

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România, îi anunță pe șoferi că semafoarele de la intersecția Obor nu funcționează.

Semafoare nefuncționale și astăzi, 23 05.2024 ora 07.05 în intersecția Obor.

În secțiunea de comentarii, un alt membru a spus, în jurul orei 7:50, că a avut loc și un accident, însă nu a oferit mai multe detalii.

Am trecut pe acolo, era și accident.

Pe aplicația Waze, situația traficului la intersecția dintre Șoseaua Ștefan cel Mare și Șoseaua Colentina se prezintă astfel:

Sursa foto: Captură ecran - Waze
Sursa foto: Captură ecran – Waze

Situația traficului în această dimineață

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat, la ora 6:30, că pe DN 6 Caransebeș-Orșova, la kilometrul 426+050 metri, în zona localității Armeniș din județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier între un trailer care transporta două autoturisme și un autotren care transporta marfă. În urma evenimentului de circulație, șoferul și pasagerul din trailer au suferit leziuni, fiind transportați la spital, conștienți.

Totodată, ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județul Suceava.

Pe arterele rutiere principale, precum Autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Șoferii trebuie să știe că este aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localității Chiajna, Domnești, Bragadiru și Pantelimon, dar și pe sensul de intrare în Capitală al Autostrăzii A1 București-Pitești.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies