Trafic îngreunat pe Centura Capitalei, aproape de Pantelimon, după un accident grav. Centrul InfoTrafic: Unul dintre șoferi a intrat în stop cardio-respirator

01 iul. 2024
415 afișări
Trafic îngreunat pe Centura Capitalei, aproape de Pantelimon, după un accident grav. Centrul InfoTrafic: Unul dintre șoferi a intrat în stop cardio-respirator
Trafic îngreunat pe Centura Capitalei, aproape de Pantelimon, după un accident grav. Centrul InfoTrafic: Unul dintre șoferi a intrat în stop cardio-respirator | Foto simbol: INQUAM Photos-George Calin

Traficul de DNCB (Centura Capitalei) a fost îngreunat, în zona localității Pantelimon, în urma unui accident produs în această dimineață. Unul dintre șoferii implicați în impactul respectiv a făcut stop cardio-respirator.

Trafic îngreunat pe Centura Capitalei, aproape de Pantelimon

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că, în jurul orei 11:00, un accident grav a avut loc pe DNCB, în zona localității Pantelimon, județul Ilfov. În impact au fost implicate două vehicule, conform informațiilor oferite.

În urma impactului unui dintre șoferi a suferit un stop cardio-respirator. Din fericire, acesta a putu fi resuscitat la fața locului, fiind mai apoi preluat de către echipajele medicale. Nu au fost înregistrate alte victime:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, în apropierea localității Pantelimon, județul Ilfov, a avut loc o coliziune între două autovehicule. În urma accidentului, unul dintre șoferi se află în stop cardio-respirator, fiind resuscitat la fața locului. Nu sunt înregistrate alte victime.

În urma accidentului, circulația din zonă se desfășoară alternativ, pe un singur sens. Astfel că, valorile de trafic din zonă se află în creștere pe ambele sensuri de mers.

Chiar dacă polițiștii au estima că reluarea normală a circulației se va face în jurul orei 12:00, traficul este încă afectat la momentul redactării acestui articol (12:40).

Conform aplicației de tip GPS, Google Maps, există porțiuni de drum unde traficul se desfășoară foarte lent. Iată cum arată harta:

Sursa foto: captură ecran Google Maps
Sursa foto: captură ecran Google Maps

Te-ar mai putea interesa și:

Ziua de luni, 1 iulie 2024, a fost una în care s-au petrecut mai multe accidente grave în Capitală. Primul a avut loc pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din Sectorul 1, iar cel de-al doilea s-a petrecut pe Calea Ferentari din Sectorul 5. În ambele cazuri, au fost implicați și pietoni.

Conform martorilor, în cazul accidentului produs în S1, persoana lovită de mașină a decedat. Cu toate astea, informația nu a fost confirmată de poliție.

Cookies