ȘTIRI

Trafic DEVIAT pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident rutier produs în jurul orei 09.00 pe Autostrada Bucureşti – Constanţa ,se circulă pe o singură bandă pe sensul de mers către Capitală. Accidentul a avut loc pe sensul Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 63, în zona localităţii Lehliu, potrivit reprezentanţilor Infotrafic, scrie Mediafax.

Conform Rtv.net, un autoturism Volkswagen Golf a intrat într-un camion înmatriculat în Bulgaria, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite.

Cei cinci răniţi, toţi din autoturism, au fost transportaţi la spital. Şoferul şi trei pasageri din maşină au fost duşi la spitalul din Lehliu, iar pasagerul din dreapta a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi a oboselii. Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ 40 de minute pentru măsurători, fiind deviat pe DN3 Bucureşti-Călăraşi-Constanţa, prin Lehliu.

 
 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button