ARHIVA B365

S-a surpat carosabilul la Eroilor din cauza lucrărilor la metrou. TRAFICUL A FOST DEVIAT

Carosabilul s-a surpat, vineri, în jurul orei 15.20, în zona intersecţiei Bd.Eroilor-Bd.Eroilor Sanitari, din cauza lucrărilor la noua magistrală de metrou. Practic, incidentul s-a produs din cauza solului instabil, după ce TBM-ul care efectuează săpăturile în subteran a trecut prin zonă, au declarat, pentru B365.ro, oficialii Metrorex.

„Constructorul a împrejmuit zona şi, din fericire, nu s-a produs niciun accident din cauza surpării carosabilului. O comisie analizează situaţia şi se încearcă repararea carosabilului”, a declarat, pentru B365.ro, Evelyne Croitoru, şefa Biroului de Presă al Metrorex.

În urma acestui incident, traficul rutier a fost deviat. 

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto, să circule cu atenţie, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi să utilizeze ca rute ocolitoare:

-Pod Eroilor – Bd.Eroilor Sanitari – Str.Gh.Marinescu – Academia Militară;
-Academia Militară – Str.Dr.Rainer – Str. Dr. Lister – Splaiul Independenţei.

Pe 19 mai s-a surpat carosabilul în zona Podului Izvor din cauza unei defecțiuni. Solul a fost erodat din cauza unei conducte de canalizare sparte. După patru zile, Apa Nova a finalizat lucrările de reparații la canalul colector de pe Splaiul Independenței, care a cauzat surparea pământului în zona Podului Izvor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button