Trafic de coșmar, duminică, pe drumurile dinspre MARE și MUNTE. Ce trebuie să știe șoferii

de:
16 aug. 2015
0 Afișari
Trafic de coșmar, duminică, pe drumurile dinspre MARE și MUNTE. Ce trebuie să știe șoferii

Circulația dinspre litoral și dinspre munte se desfășoară cu dificultate, duminică, din cauza numărului mare de persoane se întorc din aceste zone, după ce și-au petrecut weekendul aici. 

Drumul de la mare, plin de cozi de mașini

Cozi de mașini s-au format pe mai multe artere din România. Astfel, circulația se defășoară cu mare dificultate pe Autostrada A2, pe Drumul Național 39 Mangalia – Agigea, dar și la stația de taxare de la Fetești, potrivit bzi.ro.

În unele zone, cozile de autovehicule ajung chiar și la 200 de metri iar potrivit autorităților, acestea vor crește în orele următoare. 

CITEȘTE ȘI: Avertisment pentru șoferi: Evitați Podul Giurgiu-Ruse

DN 1, trafic de coșmar spre București

Nici drumul de la munte nu este mai liber. Pe Drumul Național 1, pe Valea Prahovei, traficul este foarte îngreunat, din cauza numărului mare de mașini care circulă spre Capitală.

De asemenea, Autostrada A1 Pitești-București este aglomerată. Nici punctul de trecere de la Giurgiu-Ruse nu este ferit de aglomerație, potrivit sursei citate.

Cel mai aglomerat weekend al sezonului estival

Centrul Infotrafic informează că acest weekend a fost cel mai aglomerat din această vară, din punctul de vedere al traficului. Peste 70.000 de mașini au circulat pe Autostrada Soarelui, sâmbătă și duminică. 

Traficul a fost aglomerat și sâmbătă, atât spre litoral, cât și spre munte. În unele zone, mașinile au circulat bară la bară, cu 20 de kilometri pe oră.  Vezi detalii aici

Cookies