Trafic blocat pe Șoseaua Virtuții din București. Suporterii echipei Dinamo se îndreaptă către stadionul Ghencea

18 apr. 2023
366 Afișari
Trafic blocat pe Șoseaua Virtuții din București. Suporterii echipei Dinamo se îndreaptă către stadionul Ghencea
Trafic blocat pe Șoseaua Virtuții din București. Suporterii echipei Dinamo se îndreaptă către stadionul Ghencea | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

În seara aceasta are loc meciul dintre CSA Steaua București – Dinamo București, iar „câinii roșii” se îndreaptă deja către stadionul Ghencea. Din acest motiv, traficul a fost blocat pe Șoseaua Virtuții din Capitală.

Șoseaua Virtuții, blocată de suporterii echipei Dinamo

Meciul de fotbal dintre cele două echipe va avea loc în seara aceasta, la ora 19:00, pe stadionul Ghencea din București. Aceasta este ultima partidă din etapa a IV-a a Ligii secunde.

Suporterii echipei Dinamo se îndreptă deja către stadionul unde va avea loc meciul, motiv pentru care traficul din București a fost afectat.

Fanii echipei au blocat Șoseaua Virtuții minute în șir, după cum a anunțat o bucureșteancă pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Iată mesajul transmis de aceasta, cu puțin timp în urmă:

Trafic blocat pe Șoseaua Virtuții. Nu se mișcă nimic de jumătate de oră.

„Câinii roșii” vor fi însoțiți de jandarmi pe tot traseul, de la locul de întâlnire (stația de metrou Petrache Poienaru), până la stadionul Ghencea.

Conflict între suporterii celor două echipe

În această după amiază, în jurul orei 12:30, fanii celor două echipe de fotbal au avut o altercație în fața arenei din Ghencea. Conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN, jandarmii au intervenit de urgență pentru pune capăt conflictului.

Un grup format din circa 15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în altercație cu un grup de aproximativ 40 de suporteri ai echipei Dinamo București care veniseră la stadion pentru a amenaja coregrafia.

În urma acestui incident, mai multe persoane au fost reținute și conduse la secțiile de poliție. Față de aceștia urmează să fie luate măsurile legale ce se impun. Asupra persoanelor reținute au fost găsite mai multe materiale pirotehnice.

Cookies