UPDATE | Pericol de explozie pe DN2 București-Urziceni, după ce un excavator a spart o țeavă de gaze. Spre Capitală se circulă pe o singură bandă, celălalt sens e închis total

05 apr. 2024
333 afișări
UPDATE | Pericol de explozie pe DN2 București-Urziceni, după ce un excavator a spart o țeavă de gaze. Spre Capitală se circulă pe o singură bandă, celălalt sens e închis total
Trafic blocat pe DN2 București-Urziceni. O țeavă de gaze a fost spartă de un buldoexcavator. Spre Capitală se circulă pe o singură bandă, celălalt sens e închis total | Sursa foto: captură ecran Google Maps

Trafic blocat pe DN2 (Drumul Național 2) București-Urziceni, după ce un buldoexcavator a spart o țeavă de gaze aflată în zona Afumați, Ilfov. Centrul InfoTrafic a anunțat că circulația va reveni la normal după ora 12:00.

Trafic blocat pe DN2 București-Urzicen

În jurul orei 11:10, Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române le-a transmis șoferilor că traficul este blocat pe DN2 București-Urziceni.

Motivul pentru au fost instituite restricții de circulație este că o țeavă de gaze a fost spartă în timpul unor lucrări efectuate în zona localității Afumați, județul Ilfov. Mai precis, este vorba despre zona din apropierea Primăriei Afumați.

S-a intervenit deja pentru repararea aceste țevi, deoarece ar fi vorba despre scurgeri mari de gaze. La fața locului se află echipaje MAI și reprezentați ai companiei de gaze:

În timpul unor lucrări de reparații, un buldoexcavator a spart o țeavă de gaze, fiind scurgeri de gaze în zona respectivă. Acționează forțe MAI și reprezentanți ai companiei de gaze pentru remedierea situației.

Forțele de ordine au anunțat că, până la remedierea problemei, a fost creat și un perimetru de siguranță.

În acest moment, traficul rutier în zona respectivă se desfășoară pe o singură bandă de mers, pe sensul către Capitală. În ceea ce privește celălalt sens de mers, polițiștii ne-au anunțat că acesta este complet blocat.

Se estimează că circulația urmează să se reia după ora 12:00, conform informațiilor oferite șoferilor de Centrul InfoTrafic. Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zona respectivă și să caute rute ocolitoare, astfel încât să nu se formeze ambuteiaje.

Cookies