ȘTIRI

Trafic blocat, în Piaţa Victoriei. Circulaţia rutieră oprită, îmbrânceli cu jandarmii

50 de poliţişti au dirijat circulaţia pe străzile adiacente, informează Realitatea Tv.

Ulterior, protestatarii au început să îmbrâncească şi să huiduiască jandarmii prezenţi în zonă.

Unei femei i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind chemată o Ambulanţă. Ea susţine că a fost îmbrâncită de jandarmi şi că are mâna luxată. 

Totodată, un secretar de stat ar fi ieșit din clădirea Guvernului și le-ar fi dat asigurări protestatarilor că în cel mai scurt timp cererile lor vor fi satisfăcute.

Protestatarii au aprobare pentru un protest în prelungirea Bulevardului Kiseleff, în faţa Guvernului, între orele 10:00 şi 17:00, dar în jurul orei 13:00 au părăsit locul aprobat şi au mers pe trecerea de pietoni.

”Avem mobilizaţi câteva zeci de jandarmi pentru a asigura ordinea publică şi la faţa locului sunt negociatori pentru a discuta cu liderii protestatari în vederea detensionării situaţiei. Nu pot rămâne pe trecerea de pietoni pentru că perturbă circulaţia în zonă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache pentru Agerpres.

Revoluţionarii susţin că nu își primesc drepturile stabilite prin lege, pe când ilegaliștii comuniști și foștii torționari beneficiază de o serie de avantaje.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button