Trafic blocat, aproape 3 ore, pe Șoseaua Pantelimon din București, după ce un camion s-a răsturnat. Au existat scurgeri de motorină pe carosabil

15 mai 2024
2043 afișări
Trafic blocat, aproape 3 ore, pe Șoseaua Pantelimon din București, după ce un camion s-a răsturnat. Au existat scurgeri de motorină pe carosabil
Sursa foto: Facebook / Info Trafic București și Ilfov

Traficul a fost blocat în zona Republica din București, după ce un camion s-a răsturnat miercuri la prânz pe Șoseaua Pantelimon, în intersecția cu Șoseaua Gării Cățelu în apropierea stației de metrou Pantelimon. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare și de ridicare a autocamionului de pe drum. Din fericire, în urma acestui accident nu s-au înregistrat victime.

Un camion s-a răsturnat miercuri în jurul orei 12:00 pe Șoseaua Pantelimon, în intersecția cu Șoseaua Gării Cățelu, în apropierea stației de metrou Pantelimon. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și poliție, dar și utilaje pentru a îndepărta autocamionul de pe carosabil. Traficul în zonă a fost puternic afectat, artera spre șoseaua Pantelimon dinspre Republica fiind aglomerată până la refuz. Circulația a fost blocată până în jurul orei 14:45, potrivit martorilor de la fața locului.

Un camion s-a răsturnat pe Șoseaua Pantelimon. Circulația a fost puternic afectată

Accidentul s-a produs după ce șoferul camionului s-a angajat într-un viraj de stânga, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil, traficul fiind blocat până când autocamionul a fost îndepărtat de pe șosea și a fost îndepărtată scurgerea de motorină de pe drum. Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma acestui accident.

De asemenea, potrivit STB, liniile 102, 103, 104 și 246 nu au circulat vreme de 45 de minute din cauza traficului blocat în zona Șoselei Pantelimon / Șoseaua Gării Cățelu, în intervalul orar 13:45 – 14:30.

Sursa foto: Facebook / Info Trafic București și Ilfov

CITEȘTE ȘI

Patru dintre cele mai importante muzee din București au ușile închise la Noaptea Muzeelor 2024. În schimb, angajații vor fi la protest, în Piața Victoriei

VIDEO 🦔 Un arici grăsunel și rușinos ia masa în oraș, în Parcul Morarilor. Bucureșteancă: E prima dată în 30 de ani când văd unul!

Codin Maticiuc îi îndeamnă pe bucureșteni să adopte căini și pisici. „În familia noastră, e lege de la mama: câtă vreme există animăluțe pe stradă, nu cumpărăm, adoptăm!”

Cookies