Trafic aproape blocat pe DN1, pe sensul spre munte. Se circulă bară la bară de la Fântâna Miorița

12 apr. 2024
1894 afișări
Trafic aproape blocat pe DN1, pe sensul spre munte. Se circulă bară la bară de la Fântâna Miorița
Trafic aproape blocat pe DN1, pe sensul spre munte. Se circulă bară la bară de la Fântâna Miorița. Sursa foto: B365.ro

Este aglomerație pe DN1, pe sensul de mers către munte. Zeci de mașini așteaptă blocate în trafic, pe toate cele trei benzi de circulație.

Aglomerația începe încă din zona Miorița.

Aglomerație și pe Podul de la IKEA

Oamenii au început să plece către munte, motiv pentru care DN1 este foarte aglomerat. Multe mașini stau în coloană și abia avansează.

Toate benzile sunt ocupate, iar șoferii așteaptă de ceva timp în trafic. Situația traficului nu este una bună nici în zona Podului de la IKEA, unde zeci de mașini sunt blocate în coloană.

Potrivit surselor B365.ro, aglomerațiA începe din zona Fântâna Miorița, dar nu se știe până unde continuă.

Zona respectivă este marcată cu roșu pe Google Maps, ceea ce înseamnă că fie nu se circulă, fie se circulă cu dificultate.

Aglomerația începe din zona Miorița. Sursa foto: captură ecran Google Maps
Aglomerația începe din zona Miorița. Sursa foto: captură ecran Google Maps

Două accidente au avut loc în cursul zilei de astăzi pe DN1

În această după-amiază de vineri, pe DN1 au avut loc două accidente rutiere, anunțate de Centrul InfoTrafic.

Primul s-a petrecut în jurul orei 14:00, în localitatea Balotești din județul Ilfov. Atunci, un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului.

În urma impactului au rezultat două victime, care au primit îngrijiri medicale la fața locului. Circulația a fost restricționată timp de aproximativ 45 de minute, potrivit informațiilor transmise de Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, localitatea Balotești, județul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma impactului au rezultat 2 victime, aflate în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către Ploiești, valorile de trafic fiind în creștere.

Se estimează reluarea circulației în 45 de minute.

Al doilea accident s-a produs pe DN 1C, în jurul orei 16:10, în localitatea Perii Vadului din județul Sălaj. Patru mașini au intrat într-o coliziune, iar în urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a fost evaluată medical la fața locului.

Circulația oprită a fost oprită pe ambele sensuri de circulație și ar fi trebuit să fie reluată în jurul orei 17:10.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1C, localitatea Perii Vadului, județul Sălaj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care se află în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului în 60 de minute”, a mai transmis Centrul InfoTrafic.

Te-ar putea interesa și:

Cookies