Trafic ALERT | Un troleibuz s-a stricat pe traseu, linia 62 e blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu. STB: E afectat sensul spre Grup Școlar Auto | UPDATE

12 apr. 2024
1168 afișări
Trafic ALERT | Un troleibuz s-a stricat pe traseu, linia 62 e blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu. STB: E afectat sensul spre Grup Școlar Auto | UPDATE
Trafic ALERT | Un troleibuz s-a stricat pe traseu, linia 62 e blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu. STB: E afectat sensul spre Grup Școlar Auto. Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA/ Facebook

Linia 62 este blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu, după stația Apusului, din cauza unuu troleibuz care s-a defectat.

Este a patra oară săptămâna aceasta când linia 62 este blocată pe Bd. Iuliu Maniu.

UPDATE, 15:32: STB transmite că linia 62 funcționează normal pe Bulevardul Iuliu Maniu. Blocarea a durat o oră și 20 de minute.

Linia 62, blocată pe sensul spre Grup Școlar Auto

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători, prin intermediul paginii de Rețeaua X, că linia 62 este blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu, după stația Apusului, pe sensul de circulație către Grup Școlar Auto.

Un troleibuz s-a stricat și a rămas în drum, fapt ce a dus la blocarea liniei respective și la îngreunarea traficului rutier.

Linia 62 – blocată pe Bd Iuliu Maniu, dupa stația Apusului, pe sensul spre Grup Școlar Auto. Cauza: defecțiune troleibuz”, a transmis STB.

Linia 62, blocată de 4 ori într-o săptămână

Linia 62 a mai fost blocată de încă trei ori, săptămâna aceasta, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei.

Joi, 11 aprilie, la ora 14:46, STB a anunțat că linia 62 este blocată pe Bd. Iuliu Maniu, între stațiile Universitatea Politehnică și Liceul Tudor Vladimirescu, pe sensul de circulație către Grup Școlar Auto. Ieri, cauza blocării a fost un accident rutier:

Linia 62 – blocată pe Bd. Iuliu Maniu, între stațiile Universitatea Politehnică și Liceul Tudor Vladimirescu, pe sensul spre Grup Școlar Auto. Cauza: eveniment de circulație terți. S-au aplicat măsuri de deviere (troleibuzele circulă la capătul de linie Valea Argeșului).

Linia a fost blocată timp de 35 de minute.

Miercuri, pe data de 10 aprilie, linia 62 a fost blocată pe același bulevard și pe același sens de circulație. Cauza blocării a fost un autoturism parcat neregulamentar, potrivit informațiilor transmise de Societate:

Linia 62 – blocată pe Bd. Iuliu Maniu, la stația Valea Lungă, pe sensul spre Grup Școlar Auto, din cauza unui autoturism parcat sub rețeaua de contact.

Luni, pe data de 8 aprilie, o ambulanță a parcat sub rețeaua de contact a troleibuzelor, fapt care a dus la blocarea liniei 62. Troleibuzele au fost blocate timp de 30 de minute.

Linia 62 – blocată pe Bd. Iuliu Maniu, dupa stația Veteranilor, pe sensul spre Gara de Nord. Cauza: ambulanță parcată sub rețeaua de contact”, a transmis STB la acea dată.

Te-ar putea interesa și:

Cookies