Trafic ALERT | Un accident între un scuter și o mașină a avut loc pe strada Maica Domnului din București. STB: Liniile 16 și 36, blocate și deviate aproape o oră

09 nov. 2023
267 Afișari
Trafic ALERT | Un accident între un scuter și o mașină a avut loc pe strada Maica Domnului din București. STB: Liniile 16 și 36, blocate și deviate aproape o oră
Trafic ALERT | Un accident între un scuter și o mașină a avut loc pe strada Maica Domnului din București. STB: Liniile 16 și 36, blocate și deviate aproape o oră | Foto simbol: Facebook - Societatea de Transport București

Un accident între un scuter și un autoturism a avut loc pe strada Maica Domnului din București, pe sensul spre Lizeanu. STB a anunțat că două linii de tramvai au fost blocate timp de aproape o oră.

Accident între un scuter și o mașină pe strada Maica Domnului

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, a anunțat, în jurul orei 10:20, că a avut loc un accident între un scuter și un autoturism pe strada Maica Domnului din București, sensul de mers către Lizeanu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și o ambulanță.

Accidet scuter cu auto pe Maica Domnului la 200 m de Lacul Tei, sens spre Lizeanu. Tramvaie blocate, politie si ambulanta.

Totodată, liniile 16 și 36 au fost blocate timp de aproape o oră pe strada Maica Domnului în urma acestui accident. Tramvaiele au circulat deviat în intervalul orar 09:35-10:33.

Liniile 16 si 36 – blocate pe Str. Maica Domnului, pana in statia Alexandru cel Bun, pe sensul spre Sf. Vineri, respectiv spre Republica. Cauza: eveniment de circulatie terti. S-au aplicat masuri de deviere.

Liniile 16 si 36 functioneaza normal pe Str. Maica Domnului. Blocare si deviere: 58 minute (09:35-10:33).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies