Trafic ALERT | Un accident între două mașini a avut loc pe Bd. Iuliu Maniu. Martor: Traficul este îngreunat

14 oct. 2023
627 Afișari
Trafic ALERT | Un accident între două mașini a avut loc pe Bd. Iuliu Maniu. Martor: Traficul este îngreunat
Trafic ALERT | Un accident între două mașini a avut loc pe Bd. Iuliu Maniu. Martor: Traficul este îngreunat | Sursa foto: Facebook - Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident a avut loc astăzi, 14 octombrie, în dreptul parcării Faberrom, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București. Două vehicule au fost implicare, iar traficul s-a îngreunat.

UPDATE, ora 15:30 – Unul dintre șoferi a transmis că în drum spre locul accidentului se află o platformă pentru a ridica mașina.

Accident între două mașini, pe Bulevardul Iuliu Maniu

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a transmis mai multe informații cu privire la accident, în jurul orei 14:50:

Accident banda 1 spre Cotroceni în dreptul parcării Faberrom. Două auto implicate. Se circulă îngreunat.

În secțiunea de comentarii, un bărbat a oferit o posibilă explicație pentru cauza accidentului.

Simplu: Passat-ul voia să intre în curte la Apaca, s-a asigurat că nu vine niciun autobuz, dar nu a văzut Mazda care venea frumos pe linia de autobuz.. se întâmplă des acolo astfel de accidente.

De asemenea, autorul postării a menționat faptul că lovitura dintre cele două mașini s-a auzit tare, susținând că una dintre cele două autoturisme avea viteză.

Nu am văzut accidentul, doar l-am auzit… și asa mi s-a părut după sunet și felul în care arată Passatul. Poate o fi avut 50 km/h, nu știu, doar am presupus.

În jurul orei 15:00, un alt bărbat a transmis că banda este blocată pentru că cei doi șoferi nu voiau să mute mașinile.

Blocat total, nu vor să mute mașinile.

Știre în curs de actualizare.

Cookies