Trafic ALERT | Un accident a avut loc pe DN1, în Otopeni. Circulația este restricționată pe banda 2, pe sensul către București

09 mai 2024
400 afișări
Trafic ALERT | Un accident a avut loc pe DN1, în Otopeni. Circulația este restricționată pe banda 2, pe sensul către București
Trafic ALERT | Un accident a avut loc pe DN1, în Otopeni. Circulația este restricționată pe banda 2, pe sensul către București | Sursă foto: Inquam Photos/George Calin

Un accident a avut loc pe DN1, în localitatea Otopeni din județul Ilfov, implicate fiind două autoturisme. Circulația este restricționată pe banda 2 a sensului de mers către București.

Accident pe DN1, în Otopeni

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române îi informează pe șoferi că pe DN 1, în localitatea Otopeni, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

În urma acestui eveniment de circulație nu s-au înregistrat victime.

Circulația rutieră este restricționată pe banda 2 a sensului de mers către București, desfășurându-se pe benzile 1 și 3, valorile de trafic fiind ridicate.

Polițiștii estimează că reluarea circulației se va face după ora 12:00.

Restricții de circulație pe Autostrada A2 până la sfârșitul lunii mai

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că până la sfârșitul lunii se vor institui restricții de circulație pe Autostrada A2. Reprezentanții CNAIR transmit că se fac mai multe lucrări între km 12+000 – km 14+100.

CNAIR îi anunță pe șoferi, printr-o postare pe pagina de Facebook, că până pe data de 31 mai traficul va fi restricționat pe Autostrada A2, pe ambele sensuri, între km 12+000 și km 14+100.

Compania transmite că se fac mai multe lucrări la carosabil.

În perioada 08.05.2024 – 31.05.2024, traficul rutier va fi restricționat pe autostrada A2, pe ambele sensuri de circulație, între km 12+000 – km 14+100, pentru efectuarea următoarelor lucrări: frezare pe banda de urgență, refacere sistem rutier și așternere covor asfaltic.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies