Trafic ALERT | Un accident a avut loc pe Bulevardul Timișoara, traficul este îngreunat. STB: Liniile 137 și 138 circulă deviat | UPDATE

03 mart. 2024
1655 Afișari
Trafic ALERT | Un accident a avut loc pe Bulevardul Timișoara, traficul este îngreunat. STB: Liniile 137 și 138 circulă deviat | UPDATE
Trafic ALERT | Un accident a avut loc pe Bulevardul Timișoara, traficul este îngreunat. STB: Liniile 137 și 138 circulă deviat | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov/D. Gabriela

Un accident a avut loc pe Bulevardul Timișoasa din București, pe sensul dinspre Plaza Mall. Traficul în zonă este îngreunat din cauza acestui eveniment de circulație.

UPDATE, ora 16:00: STB anunță că liniile 137 și 138 circulă normal acum, după ce au fost deviate de la traseu timp de 75 de minute.

Liniile 137 și 138 funcționează normal pe Bd.Timișoara. Deviere: 75 de minute (14:40-15:55).

Accident pe Bulevardul Timișoara, trafic îngreunat

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” îi informează pe ceilalți participanți la trafic în legătură cu un accident care a avut loc pe Bulevardul Timișoara.

Accident B-dul Timișoara sens dinspre Plaza Romînia spre Valea Cascadelor, blocat sensul de mers.

Din cauza acestui eveniment de circulație, autobuzele liniilor 137 și 138 circulă deviat din dispozițiile Poliției Rutiere, a anunțat Societatea de Transport București pe pagina de Twitter la ora 14:54.

Autobuzele liniilor 137 și 138 circulă deviat, de la Bd.Timișoara, stația Romancierilor, din dispozițiile Poliției Rutiere.

Traficul este îngreunat în zonă, spun alți membrii ai comunității.

Un bărbat a transmis, în jurul orei 15:30, următoarele:

Încă e blocat, de la intersecția cu romancierilor nu se poate merge spre valea cascadelor.

Polițiștii rutieri și inspectori RAR au făcut controale, noaptea trecută, în București

Polițiștii Brigăzii Rutiere și inspectori de la Registrul Auto Român (RAR) au fpcut, în noaptea de sâmbătă spre duminică (2-3 martie), controale în trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice din București, prevenirea accidentelor de circulație cauzate de deficiențe tehnice ale vehiculelor și diminuarea disconfortului fonic produs de autovehiculele cărora le-au fost făcute modificări neomologate sistemului de evacuare a noxelor, scrie News.ro.

În urma verificărilor au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.520 de lei, dintre care 8 pentru modificări ale sistemului de evacuare a noxelor, 38 pentru alte deficiențe tehnice, 3 pentru lipsa certificatului de înmatriculare, una pentru lipsa inspecției tehnică periodică și 3 alte sancțiuni prevăzute de legislația rutieră.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 3 permise de conducere pentru adoptarea unui comportament agresiv și nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, dar și 18 certificate de înmatriculare, majoritatea pentru deficiențele tehnice descoperite în urma controalelor realizate de inspectorii RAR.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies