Trafic ALERT | Strada Gherghiței, blocată complet din cauza unui incendiu. Martor: Trafic oprit din Autostrada A3. STB: Autobuzele liniei 382 circulă deviat | UPDATE

10 apr. 2024
992 afișări
Trafic ALERT | Strada Gherghiței, blocată complet din cauza unui incendiu. Martor: Trafic oprit din Autostrada A3. STB: Autobuzele liniei 382 circulă deviat | UPDATE
Trafic ALERT | Strada Gherghiței, blocată complet din cauza unui incendiu. Martor: Trafic oprit din Autostrada A3. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov - Mihai S.

Un incendiu a izbucnit în urmă cu scurt timp, iar Strada Gherghiței este blocată. La fața locului sunt echipaje de pompieri și ambulanțe.

Un martor transmite că este oprit traficul din Autostrada A3 spre Gherghiței.

UPDATE, ora 16:08: Un alt martor transmite că poliția dirijează traficul rutier. Se circulă alternativ.

UPDATE, ora 15:55: Societatea de Transport București îi anunță pe călători că autobuzele liniei 382 circulă deviat, din cauza incendiului produs la un imobil de pe Str. Gherghiței.

Autobuzele liniei 382 circulă deviat. Cauza: incendiu produs la un imobil de pe Str. Gherghiței, a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

Strada Gherghiței, blocată din cauza unui incendiu

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” transmite că Strada Gherghiței este blocată din cauza unui incendiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii, dar și ambulanțe.

Șoferii trebuie să știe că traficul este oprit din Autostrada A3 spre Strada Gherghiței, în sens invers se circulă cu dificultate.

Evitați Șoseaua gherghitei blocată din cauza unui incendiu din ce se vede, pompieri, sabif prezenți! Trafic Oprit din A3 spre Gherghiței, invers se circulă cu dificultate, a transmis Mihai S pe Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Deocamdată nu se știe cauza izbucnirii incendiului.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Te-ar mai putea interesa și: FOTO | Cum arată „cel mai trotuar” din Sectorul 4, pe unde te strecori doar dacă te ții de dietă eficientă

 

Cookies