Trafic ALERT | STB: Liniile 86 și 97, blocate pe Calea Griviței, din cauza unui incendiu. Pompierii intervin pentru stingere | UPDATE

10 oct. 2023
502 Afișari
Trafic ALERT | STB: Liniile 86 și 97, blocate pe Calea Griviței, din cauza unui incendiu. Pompierii intervin pentru stingere | UPDATE
Trafic ALERT | STB: Liniile 86 și 97, blocate pe Calea Griviței., din cauza unui incendiu. Pompierii intervin pentru stingere. Sursa foto: ratb.stfp.net

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că liniile 86 și 97 sunt blocate pe Calea Griviței din cauza unui incendiu. Pompierii acționează acum la fața locului.

UPDATE, 16:30: Liniile 86 și 97 funcționează normal pe Calea Griviței:

Liniile 86 și 97 funcționează normal. Blocare și deviere 35 min. (15:50-16:25).

Liniile sunt blocate până în stația Clăbucet

STB a anunțat prin intermediul paginii de Twitter că liniile 86 și 97 sunt blocate pe Calea Griviței, până în stația Clăbucet, pe sensul spre Gara de Nord.

A avut loc un incendiu, iar echipajele de pompieri intervin pentru stingerea focului din zona afectată.

Acest lucru a dus la blocarea celor două linii STB.

Liniile 86 si 97 blocate pe Calea Griviței, până în stația Clăbucet, sens Gara de Nord. Cauza: echipaje de pompieri care intervin la stingerea unui incendiu.

Până în momentul publicării acestei știri nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.

Un alt incendiu s-a petrecut pe Calea Moșilor

Societatea de Transport București i-a informat pe călători că marți, în jurul orei 14:00, trei linii STB au fost blocate din cauza unui incendiu, pe Calea Moșilor.

Este vorba despre liniile 5, 16 și 21, care au fost blocate din timp de aproximativ 15 minute din cauza pompierilor care acționau pentru stingerea focului.

Liniile 5, 16 și 21, sunt blocate de echipajele de la pompieri, care intervin la stingerea unui incendiu, pe Calea Moșilor, în stația Hristo Botev, sens Pasaj Colentina, respectiv Str. Vasile Lascar.

Liniile 5, 16 și 21 funcționează normal pe Calea Moșilor. Blocare 15 min.(14:05-14:20).

Vehiculele STB vor acumula întârzieri

Din cauza traficului intens înregistrat pe unele artere ale Capitalei, Societatea a anunțat că unele autobuze, tramvaie și troleibuze vor acumula întârzieri și dereglări de ritmicitate.

Din cauza traficului intens înregistrat pe unele din arterele Capitalei, o parte din vehiculele liniilor STB acumulează întârzieri față de programul de circulație și înregistrează dereglări de ritmicitate.

Acest lucru a fost anunțat din ce în ce mai des în ultima perioadă de către STB.

Te-ar putea interesa și:

Cookies