Trafic ALERT | Restricții de circulație în Piața Victoriei, pe Kiseleff și alte străzi adiacente. În plus, mai multe linii STB sunt deviate. Taximetriștii au blocat zona | UPDATE

28 feb. 2024
1344 Afișari
Trafic ALERT | Restricții de circulație în Piața Victoriei, pe Kiseleff și alte străzi adiacente. În plus, mai multe linii STB sunt deviate. Taximetriștii au blocat zona | UPDATE
Trafic ALERT | Restricții de circulației în Piața Victoriei, pe Kiseleff și alte străzi adiacente. În plus, mai multe linii STB sunt deviate. Taximetriștii au blocat zona | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

În urma protestului spontan organizat de taximetriști, Piața Victoriei este aproape blocată în această după-amiază. Brigada Rutieră a Capitalei a implementat restricții de circulație pe anumite străzi din apropierea zonei afectate.

Totodată, STB a anunțat că mai multe linii circulă deviat din cauza restricțiilor.

UPDATE, ora 17:23: STB a transmis că liniile 203, 205, 301, 331, 331B și 381 funcționează normal în zona Piața Victoriei.

Restricții de circulație în apropiere de Piața Victoriei

Info Trafic România a anunțat prin intermediul grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” că Brigada Rutieră a Capitalei a implementat mai multe restricții de circulație în apropiere de Piața Victoriei, din cauza protestului spontan al taximetriștilor.

Zeci de taxiuri se află în prezent în Piața Victoriei și îngreunează traficul rutier. În acest sens, Brigada Rutieră București a aplicat restricții în următoarele zone:

  • Pe Str. Paris, de la intersecția cu Str. Tirana;
  • De la intersecția dintre Șoseaua Kiseleff cu Str. Arh. Ion Mincu.

Mai multe linii STB circulă deviat

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători, prin intermediul paginii de Rețeaua X (fost Twitter) că liniile 203, 205, 331, 331B si 301 circulă deviat.

Devierea este cauzată de restricțiile de circulație implementate pe Bd. Kiseleff în urma protestului spontan organizat în Piața Victoriei, transmite Societatea:

Autobuzele liniilor 203, 205, 331, 331B si 301 circulă deviat. Cauza: restricționare trafic pe Bd. Kiseleff (protest spontan în Piața Victoriei). S-a reluat circulația autobuzelor liniei 100 pe traseul de bază.

STB anunțase anterior că liniile 100, 205 și 381 circulă deviat din cauza protestului spontan:

Autobuzele liniilor 100, 205 și 381 circulă deviat. Cauza: protest spontan în Piața Victoriei.

Deocamdată nu se cunosc informații legate de circulația autobuzelor liniei 381.

Te-ar putea interesa și:

Cookies