Trafic ALERT | „Oceanul 1 Decembrie” Bulevardul din București e încă inundat în această dimineață, și alte străzi din oraș sunt tot pline de apă | VIDEO

14 iun. 2024
1074 afișări
Trafic ALERT |
Trafic ALERT | "Oceanul 1 Decembrie" Bulevardul din București e încă inundat în această dimineață, și alte străzi din oraș sunt tot pline de apă | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebok

Bulevardul 1 Decembrie, unul dintre cele peste 100 de străzi și bulevarde inundate după furtuna violentă de azi-noapte din București, e înecat în apă și în această dimineață.

Bucureșteni din comunitatea Infotrafic București și Ilfov, locul în care șoferii din. oraș se avertizează unii pe alții asupra problemelor de trafic, anunță nonstop pe unde întâlnesc probleme. Și grupul e plin de avertisment.

Pe bulevardul 1 Decembrie sunt porțiuni mare pe care îți trebuie o doză mare de curaj (sau disperare) ca să te aventurezi cu mașina.

Un alt bucureștean din aceeași comunitate avertizează că e apă multă pe stradă și în intersecția Luică cu Piața Reșița, E atât de multă apă că se fac valuri pe șosea și acum, dimineață, la ore b ne după ce s-a oprit potopul.

Trafic ALERT |
Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Nici la Auchan Titan nu e mai bine:

Trafic ALERT |
Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook
Trafic ALERT |
Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov

În comunitatea Infotrafic București și ilfov, asociată Infotrafic România, se mai întâmplă un alt lucru extraordinar: bucureștenii care au găsit în stradă numere de înmatriculare pierdute de șoferi în iadul de azi-noapte îi anunță anunță pe oameni ce plăcuțe au fost găsite și de unde pot fi recuperate.

Și sunt sute de astfel de situații,

Furtuna violentă de azi-noapte din București, în primele cifre

Ploaia torențială, vântul extrem de puternic și căderile de grindină, o vreme severă de cod roșu, pentru care au fost emise două mesaje Ro-ALERT, a lăsat în urmă, mai ales în București, dar și în ilfov, sute de gospodării afectate, peste 100 de străzi și bulevarde inundate, plus zeci de copaci doborâți – mulți dintre ei au zdrobit mașini în parcări.

În această dimineață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIf) face următorul bilanț:

Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codurilor portocaliu şi roşu, începând cu ora 22:00 până în această dimineaţă, ora 05:00, pompierii ISUBIF au gestionat 397 de intervenţii – 331 în Bucureşti şi 66 în judeţul Ilfov.

Despre dezastrul lăsat în urmă de vijelia de azi-noapte, citește mai multe mai jos:

Cookies